Skrbno varovana skrivnost: Princ William se je aprila okužil s koronavirusom in komaj dihal

D.Ži
02.11.2020 09:16

Da ne bi dodatno vznemirjal javnosti v času, ko sta bila okužena tudi princ Charles in premier Johnson, se je princ odločil o okužbi javno ne govoriti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Britanski mediji pišejo, da je princ William že aprila prebolel okužbo s koronavirusom, a da se je odločil javnosti o tem ne obvestiti. Dobil je pozitiven bris na covid-19 in se nemudoma umaknil v samoizolacijo, kjer so nad njim bdeli dvorski zdravniki. Princ bojda javnosti ni želel vznemirjati, saj se je v tem času okužil tudi njegov oče, princ Charles, zbolel je tudi britanski premier Boris Johnson. Zato se mu je zdelo, da bo v javnosti nastala nepotrebna panika, ker sta okužena dva prestolonaslednika in predsednik vlade.

Reuters

Prav lahko mu ni bilo, saj se je bolezen pri njem razvila. Zelo težko je dihal, osebje v palači je zanj zelo skrbelo. Kljub temu je v samoizolaciji opravil večino delovnih obveznosti in se kar 14-krat javil preko videokonference. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta