Slovo od vsadkov: Svetovnoznana manekenka se je odločila za manjše oprsje

D.Ži
28.05.2020 10:40

"Rada bi zapela obleko v svoji velikosti in udobno legla na trebuh."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Chrissy pravi, da se je njeno telo po porodih precej spremenilo.
Profimedia

"Bili so super vsa ta leta, a zdaj jih imam dovolj. Rada bi zapela obleko v svoji velikosti in udobno legla na trebuh. Ni to zares velika stvar," pravi žena Johna Legenda, nekdaj nadvse uspešna manekenka Chrissy Teigen. 34-letnica se je odločila iti pod nož in oboževalci so jo na spletu zasuli z vprašanji o tem, ali si je omislila kakšen nov lepotni popravek. Pa jim je odgovorila nepričakovano iskreno. "Objavila sem, da sem uspešno prestala testiranje za koronavirus in zdaj lahko kmalu grem na operacijo. Veliko vas je radovednih, zato bom tukaj priznala, da si grem zmanjšat oprsje," je dejala Chrissy, ki si je vsadke omislila v svojih zgodnjih dvajsetih, zdaj pa so jo začeli motiti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-XllVnpqtm/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Ne skrbite, vse bo v redu. Še naprej bom imela prsi, le da bodo iz maščobe. Takšne kot morajo biti. Trapasta, čudodelna vreča masti," se je pošalila lepotica. Prsi si je povečala, ker je želela biti videti bolje in da bi se med poziranjem v kopalkah in spodnjem perilu bolje počutila. Vmes je rodila dva otroka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAtMAewJiWq/{/instagram}
Pravi, da se je po porodu njeno telo spremenilo, kar velja tudi za prsi. "Rada bi si dala odstraniti vsadke in prsi nekoliko dvignila, da bi lepše stale," je povedala že pred časom. Zdaj je očitno napočil čas za to. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAqylh4pjZ-/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAqw48vJTkI/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta