Smrt v družini Maje Keuc: "Te tvoje oči, prepolne milosti in dobrote. Neznansko te bom pogrešala"

D.Ži
20.11.2023 09:34

Zelo žalosten november za družino naše priljubljene pevke, ki je izgubila družinskega člana, na katerega je bila zelo navezana. Številni estradni kolegi ji izrekajo sožalje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ob boleči izgubi je Maja napisala, da bo dedka zelo pogrešala.
Sašo Bizjak

Žalostni dnevi v družini Maje Keuc. Praviloma široko nasmejana pevka te dni razloga za smeh nima, saj se je odela v žalovanje. Sredi novembra se je poslovil njen dragi dedek, na katerega je bila zelo navezana. Svojo bolečino je delila tudi s kratkim, a žalosti polnim zapisom na družbenih omrežjih. "Te tvoje oči, prepolne milosti in dobrote. Neznansko te bom pogrešala," je zapisala Maja in dodala še fotografijo, na kateri sedi na stolu, očitno na enem od družinskih praznovanj, dedek pa jo objema okoli ramen. Vsaj spomini ji bodo ostali za vedno.

Po objavi so spletni sledilci pevko zasuli z izrazi sočustvovanja, oglasilo se je tudi nekaj njenih glasbenih kolegov, ki so ji izrekli sožalje in zaželeli veliko moči v teh težkih dneh. Med drugimi se je iz Švice oglasila Lina Kuduzović in ji zaželela, naj ostane močna, sožalje so izrekli tudi Sebastijan Lukovnjak, Maja Založnik, Alenka Godec pa Aljoša Bagola, smučar Klemen Kosi, Hajdi Korošec Jazbinšek in še mnogi drugi. Maji in njeni družini sožalje seveda izrekamo tudi mi. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta