Spletna vplivnica po zabavi brani Tino Gaber: "Upam, da bo tožila vse, ki pišejo nebuloze o njej"

D.Ži
16.05.2024 10:41

Na "baby shower" zabavi Katarine Benček je bila tudi premierjeva partnerica. Njun odnos presega bežno instagramovsko poznanstvo, saj sta nekoč obiskovali isto gimnazijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Tina je ena super duša in mi je žal, da jo mediji včasih predstavljajo na takšen način," pravi o premierjevi partnerici Katarina Benček. 
Profimedia

Sredi zelo veselega pričakovanja se trenutno nahajata spletna vplivneža Katarina Benček in Marko Pavlovič, za katera so mnogi navijali tudi v Popovi oddaji Super par. Pričakujeta prvega otroka, deklico, v pričakovanju nove članice pa sta pred kratkim pripravila tudi zabavo, ki se je je udeležila tudi Tina Gaber, partnerica premierja Roberta Goloba, kar je pritegnilo kar nekaj pozornosti, pa tudi komentarjev. S Katarino sta prijateljici še iz gimnazijskih časov, njun odnos tako presega zgolj spletno poznanstvo, tu in tam druga drugi komentirata tudi objave na družbenih omrežjih. 

Kot je Katarina razkrila na družbenih omrežjih, je zabava očitno več kot uspela, saj so se družili do polnoči. Na "baby showerju" je bilo tudi pet nekdanjih sošolk iz srednješolskih let. "O, kako je bilo včeraj lepo! Vsaki bi privoščila en tak lep 'baby shower'," pravi Katarina, ki jo zdaj mnogi sprašujejo, od kod sploh pozna Tino Gaber. Kar je sicer pojasnila že večkrat.

Tina Gaber je nekoč obiskovala Gimnazijo Poljane, tako kot Katarina Benček. 
Profimedia

V instagramovski zgodbi je razkrila, da gre za srednješolsko navezo iz časov, ko sta še skupaj obiskovali gimnazijo Poljane. Nato se je Benček v zgodbi razpisala še širše.

 

"Tako da, enkrat za vedno naše prijateljstvo gre res nazaj. In ni ona moja Instagram prijateljica, kot so napisali določeni mediji, ker potem verjetno ne bi bila na mojem 'baby showerju', pa tudi verjamem, da ima kaj bolj pametnega za početi, kot hoditi na takšne 'zadeve' kar malo tako. Tina je ena super duša in mi je žal, da jo mediji včasih predstavljajo na takšen način. Upam, da bo tožila vse, ki pišejo nebuloze o njej, predvsem laži! Tako da shranite si enkrat za vedno, od kje se poznava, kar to vprašanje je že res naporno," je zapisala Benčkova v Instagram zgodbi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta