(FOTO) Kakšna postava! Je to najlepša slovenska babica? To je njena skrivnost za popoln videz ...

A.L.
10.03.2024 09:14

Kakšna je njena skrivnost za mladosten videz?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nika Čukur, Gordana Grandošek Whiddon in Pika Zrim. 
Marko Pigac/mp Produkcija

Podjetnica in modna vplivnica Pika Zrim, ki smo jo pred časom lahko spremljali tudi v resničnostnem šovu Vražje dame, velja za eno največjih modnih poznavalk pri nas. Ne le, da ima postavna temnolaska veliko občutka za modo, pač pa ji zaradi zdravega življenjskega sloga in skrbi za svojo postavo prav vsi modni kosi tudi popolno pristojijo.

Pika, ki je tudi že babica, se tako lahko pohvali s postavo, ki ji jo zavidajo tudi precej mlajše ženske. "Prekomerne teže nimam, imam pa izreden apetit, kar pomeni vsakodnevno borbo s hrano in bolj premišljen način telesnih aktivnosti in prehranjevanja. Ker zaradi zdravstvenih težav ne jem glutena in laktoze, je verjetno tudi to eden izmed vzrokov, da se je moja teža le malenkostno povečala. Ko veš, da je to del življenjskega obdobja in da mine, se enostavno navadiš," je pred leti iskreno spregovorila tudi o obdobju menopavze za Vichy.si.

In njena skrivnost za mladosten videz? Tako je povedala za omenjeno spletno stran: "Mislim, da zelo veliko naredimo zase, če poskrbimo za dovolj spanja, čim manj stresa in se zmerno prehranjujemo. Spim 8-9 ur, spijem 2-3 litre vode na dan, ne kadim, se nikoli ne prenajedam in alkohol uživam le ob posebnih priložnostih. Zelo sem zadovoljna z življenjem, ki ga živim, za kar se lahko zahvalim svoji družini, saj mi daje največ energije za vse, kar počnem. Med moje posebne jutranje rutine spada prhanje z vsakodnevnim umivanjem las, zajtrk, kava in odhod v pisarno. Zvečer pa si rada ogledam dober film, odgovarjam na elektronska sporočila, brskam po spletu in družabnih omrežjih ali berem knjige."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta