Ste se nocoj veselili Masterchefa? Ne bo ga! Gledalci so jezni: "Sramota! Luštno oddajo umaknete zaradi bleferjev"

D.Ži
03.06.2024 10:05

Če ste se veselili, da boste teden začeli s priljubljenim kuharskim šovom, potem za vas nimamo prav dobre novice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mojmir Šiftar in ekipa se na male zaslone spet vrnejo v torek. 
Pop Tv

Ste se veselili, da boste teden začeli z ogledom oddaje Masterchef Slovenija na Pop TV? No, ne boste ga. Po mnenju mnogih najboljša sezona kuharskega šova doslej ima namreč precej turbulenten urnik, kar gledalcem, ki iz tedna v teden stiskajo pesti za svoje favorite, ni nujno všeč. 

Začelo se je obetavno. Oddaja, v kateri se končno vse vrti okoli kuhanja, ne pa okoli konfliktov med tekmovalci in solzavih zasebnih zgodb, ki s kuhanjem v glavnem nimajo nobene povezave, je na spored sprva prišla kar štirikrat tedensko. Predvajali so jo od ponedeljka do četrtka, kar se je oboževalcem šova zdelo imenitno, tudi dramaturško so dogajanje v šovu zasnovali tako, da je četrtkova oddaja bila tudi izločitvena. Nato prva sprememba ... minuli teden so oddajo predvajali le še od ponedeljka do srede, izločitvena oddaja je tako postala ponedeljkova. 

Vmes je prišlo do nove spremembe sporeda. Oddaje nocoj ne bo. Razlog? Evropske volitve. "Zaradi soočenja kandidatov za evropske poslance, ki bo na Pop TV ob 20:00, nocoj odpade MasterChef Slovenija. Termin predvajanja je posledično nekoliko spremenjen. Na sporedu bo od torka do četrtka ob 21:10," sporočajo z naše največje komercialne televizije.

Nenavdušeni komentarji se pod objavo na družbenih omrežjih že nabirajo. "Sramota! Luštno oddajo umaknete s sporeda zaradi bleferjev, ki so nam ukradli državo in blaginjo. Ahhh...", "Kar naprej imate neke težave, človeka res vse mine. Zakaj potem pišete na Voyu datume, kdaj bo novi del, če se tega ne znate držati! Res ste smešni!" in "Soočenja prestavite na zgodnejši čas, ker rajši gledam Masterchefa. Koga brigajo soočenja," so le nekateri od njih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta