Bivša striptizeta grozi z objavo fotografij slečenega princa Harryja in razkriva, ali je tisto divjo noč spala z njim

D.Ži
08.03.2024 09:31

O nepozabno razuzadni noči v Las Vegasu je bilo napisanih že veliko člankov, ženska, ki je princa videla v močno opitem stanju, zdaj grozi, da bo na splet poslala zelo kočljive fotografije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Carrie Royale je želela za milijon prodati Harryjeve spodnjice, a naj bi zanje iztržila "le" okoli 250.000 dolarjev. 
Profimedia

Ženska, ki je grozila, da bo svetu pokazala slike golega princa Harryja, ki so nastale med njegovimi zloglasnimi počitnicami v Las Vegasu, je v ekskluzivnem intervjuju spregovorila o tem, kako je bilo čas preživljati s članom britanske kraljeve družine.

Carrie Royale, ki je danes stara 52 let, je razkrila, da je leta 2012 videla Harryja izgubiti v igri slači-biljarda.

V ekskluzivnem intervjuju za MailOnline je Carrie povedala, da je Harry danes drugačen moški od tistega, ki ga je spoznala.

Carrie Royale pravi, da je princ bil preveč pijan, da bi med njima prišlo do resnejših intimnosti.  
Profimedia

Pred dnevi se je govorilo, da namerava Carrie na platformi OnlyFans objaviti fotografije golega princa Harryja in mu zabičati, naj je ne ignorira. Vendar iz groženj ni bilo nič, ko je OnlyFans deaktiviral njen račun in jo prepovedal deljenje fotografij brez dovoljenja.

Je pa nekdanja domina in striptizeta, ki se je v mladosti predstavljala kot lady Dominique, povedala, da namerava izdati knjigo o svojih strankah, del naj bi posvetila tudi Harryju.

Kaj se je takrat sploh zgodilo? Harry je šel na počitnice s prijatelji v Las Vegas, ko je bil star 27 let, bilo je to pred njegovo vojaško misijo v Afganistanu.

Tam naj bi po dnevu popivanja naletel na Carrie in jo poljubil, ona pa je bila povabljena, naj se pridruži striptizetam in drugim gostom z njim v hotelskem apartmaju.

"Zaradi alkohola sem bila pogumna, on tudi, potem pa sva se lepo crkljala," je povedala.

Carrie je grozila s fotografijami, potem ko je Harry objavil svojo biografijo Rezerva, vendar njegova divja noč v Vegasu v knjigi ni bila podrobno obravnavana.

Kot bi že ne imel dovolj težav, se Harry zdaj sooča še z izsiljevanjem bivše striptizete.  
Profimedia

Harry v svoji biografiji piše, da so ga prijatelji v "mestu greha" komajda odvrnili od ideje, da bi si na stopalo vtetoviral zemljevid Bocvane, afriške države, ki mu je zelo pri srcu. Po tem so v njegov apartma povabili "štiri ali pet" članov hotelskega osebja "in dve dekleti, ki so jih srečali za mizami za black jack". Navdajale so ga zle slutnje. Princ, ki je bil takrat znan po precej ekstravagantnem življenjskem slogu, je med slačenjem pristal na igranje biljarda.

Carrie Royale in drugi gostje zabave v knjigi niso omenjeni poimensko, a se tistega večera dobro spominja. "Podivjal je, ko sem bila jaz in devet drugih deklet povabljena v njegovo stanovanje," se spominja Royale.

"Odpeljali so nas v tisti ogromen VIP apartma. Ko smo prispeli, se je dogajanje že ogrevalo, z veliko pijače in glasbe. Začeli so že z igro slači-biljarda. Harry je bil že gol in nasmejan tekal naokoli. Gol je objemal ljudi in iz nekega razloga rekel, naj mu nekdo da belo rokavico, da se bo lahko pretvarjal, da je Michael Jackson,'' se spominja.

Potrdila je, da nista imela spolnih odnosov, in rekla: "Ni bilo možnosti, da gredo stvari naprej. Ko moški pijejo, se po mojih izkušnjah ... Tam spodaj ne zgodi veliko.''

"Obleko sem nosila čez bikini. Obleka je kmalu padla in ostala sem samo v bikiniju. Bil je že gol in ni imel česa sleči. Poljubljala sva se približno dvajset minut, nakar je rekel, bilo je zelo lepo. Vrnili smo se in se pridružili ostalim,'' je povedala.

Princ Harry je nekoč slovel po zelo divjem zabavljaškem življenju. 
Profimedia

Carrie je v intervjuju omenila tudi vojvodinjo Meghan, za katero meni, da princa drži na povodcu. Meni, da žena niti vleče iz ozadja. "Če bo že kaj rekla o tem, bi bilo to verjetno iz ljubosumja, ker je ni bilo zraven," je odvrnila na vprašanje, kako misli, da se bo Meghan odzvala, ko bo videla fotografije.

''Mislim, da to poskušajo pomesti pod preprogo – trudi se, da ne bi govorila o tem. Če bi me srečala, da bi se temu najbrž poskušala izogniti za vsako ceno,'' pravi.

Avgusta 2022 je imela Carrie celo dražbo z obleko in kopalkami, ki jih je nosila tisto divjo noč, v prodajo je dala tudi Harryjeve črne spodnjice, ki naj bi ji jih podaril. Upala je, da bo z "zgodovinskimi kosi" zaslužila okoli milijon evrov. Ali ji je to uspelo, ni znano, znano pa je, da je Harryjeve spodnjice uporabljala na nekaterih svojih nastopih in da so bile dolgo časa v Muzeju erotike v Las Vegasu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta