(TOTI LIST) "Kako vas ni sram! Res ste bolani." Odmevi najdenega županskega dokaza

TL
06.01.2020 11:30

To so le nekateri komentarji ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zvesti bralci Totega lista.

Sram vas je lahko. S čim se ukvarjate. Beden članek. Res ste bolani. A si na tak način dvigujete naklado? Nimate nič pametnega delati? Vam ni nič nerodno? Bedaki. Naučite se bontona. Kakšna kozlarija.


To so le nekateri komentarji (več spodaj), ki so nam jih uporabniki facebooka prijazno namenili, potem ko smo na tem družbenem omrežju objavili preiskovalni članek z naslovom Najdeni dokaz: Ekskluzivno objavljamo seznam županovih nakupov. Kako smo že poročali v lani najbolj odmevnem članku na straneh Totega lista?


Objavljeni dokaz.


Ker brez vas, ki tako resno in konstruktivno komentirate naše objave, ne bi nikoli obstajali in bi kakovostno novinarstvo s tem tudi izumrlo, bo uredništvo Totega lista še naprej razkrivalo najhujša koruptivna dejanja naših oblastnikov in tudi v novem letu nasprotovalo vsakršnemu poskusu ministrstva za kulturo, da v programe osnovnih in srednjih šol uvede vzgojo za medije. Ker volivci imajo vedno prav. Srečno!


Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta