(TOTI LIST) Najdeni dokaz: Ekskluzivno objavljamo seznam županovih nakupov

Aša Sarsenovič
25.11.2019 09:47

To se seveda ne bi zgodilo, če bi nam župan podelil zlati grb mesta Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nakup gostilne Pri treh ribnikih nikakor ni bil izjema, kot se zdi na prvi pogled. Naš bralec Anže Kliček je namreč po naključju v Harvey Normanu pobral nakupovalni listek, ki je županu padel iz žepa ob plačevanju pri blagajni.

Anže je sprva hotel listek vrniti prvemu Mariborčanu, a ga je, ko je nenamerno prebral nekaj besed, šokiran in presenečen, hitro spravil v žep in se delal, kot da je s tal pobral en cent. Več dni ni vedel, kaj bi z izjemno najdbo. Vedel je, da županu izrazito naklonjeni mediji, kot je časnik Večer, listka ne bodo želeli objaviti, zato se je obrnil na tiste, ki redno, neustrašno in ne glede na posledice objavljajo ekskluzivne novice. Na Toti list. Vendar tudi mi ne objavimo vsega, kar leži na tleh. Naš forenzični laboratorij je z 99,99-odstotno zanesljivostjo potrdil, da je pisava županova, prav tako pa je bil na listku logotip Mestne občine Maribor, kar je dodatno potrdilo Anžetove navedbe. Tudi vdor v videonadzorni sistem nakupovalnega središča je pokazal, da je župan tisti dan nakupoval, prav tako pa je videti Anžeta, ki se je sklonil za županom. Toti list zato v celoti potrjuje avtentičnost nakupovalne listka.


Kot prvi in edini zato objavljamo njegovo vsebino, zavedajoč se, da bo to do temeljev pretreslo njegovo županovanje. To se seveda ne bi zgodilo, če bi nam župan - v luči, da Toti list v zadnjem času pobira nagrado za nagrado - podelil zlati grb mesta Maribor in nas razglasil za častnega občana. Če ne zaradi drugega, zato, ker res veliko pišemo o njem. Ker tega ni storil, nakupovalni listek objavljamo. Ohranite mirne živce. Tudi mi ne vemo, kaj bo kupil z mestnim denarjem in kaj z lastnim.


Župan še ni potrdil, kaj bo kupil z mestnim denarjem in kaj s svojim.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta