Tragedija prizadela družino nogometna zvezdnika: Med dopustom na morju umrla komaj 11-letna hči

D.Ži
26.07.2023 11:13

Poletje iz nočne more za družino, ki si je želela le nekaj lepih poletni dni. Žal je med plovbo prišlo do hude nesreče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nepopisna tragedija je doletela družino upokojenega nogometnega vratarja Brada Knightona. Le nekaj dni nazaj niti v najhujših sanjah niso pomislili, da bo letošnje poletje njihovo najbolj žalostno doslej. V nesreči je namreč umrla nogometaševa 11-letna hčerka Olivia.

"Ni besed, s katerimi bi izrazili našo globoko žalost. Naša družina je zaradi nenadne in tragične izgube naše čudovite in briljantne hčerke Olivie, ki je včeraj umrla v nesreči s čolnom, še vedno v šoku. Še vedno ne moremo verjeti, da nam je bila njena svetla in čista svetloba nenadoma odvzeta," je družina zapisala na Instagramu.

Zgodilo se je na sedem metrov dolgem družinskem čolnu, ob katerega je udaril velik val, sprožil ga je drug čoln. Devet potnikov je padlo v morje, vsi so jo odnesli brez hujših poškodb, le nesrečno Olivio je poškodoval propeler čolna.

Deklica je bila velika oboževalka očetove ekipe New England Revolution. Knightonovi bivši kolegi so se na zadnji tekmi poklonili njegovi hčerki, nosili so črne žalne trakove in pokazali dres z njenim imenom.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta