(FOTO) Ljubil je številne ženske, a umiriti ga je uspela šele 43 let mlajša balerina

A.L.
26.06.2023 10:26

Slavni roker je bil od leta 2001 v razmerju z modno oblikovalko L'Wren Scott, vse do njene tragične smrti leta 2014.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Frontman skupine The Rolling Stones Mick Jagger je ponosno poziral s svojo izbranko Melanie Hamrick na rdeči preprogi v New Yorku. 36-letna lepotica je osvojila srce slavnega 79-letnega šarmerja in niti ogromna razlika v letih jima ni predstavljala težave, da bi poskusila z ljubezenskim razmerjem.

Pred oltarjem je Mick Jagger sicer stal le enkrat, a se je v glasbeno zgodovino zapisal kot eden največjih playboyjev rocka. Med letoma 1966 in 1970 je ljubil britansko kantavtorico Marianne Faithfull, s katero sta napisala tudi singel "Sister Morphine", pesem, ki se je pojavila na albumu Rolling Stones. Ob koncu njune zveze se je zaljubil v ameriško pevko Marsho Hunt, s katero je prevaral Faithfull. Huntova je bila takrat poročena in je tudi varala moža, sicer pa je tudi mati njegove prve hčerke Karis.

Profimedia

Nekaj ​​mesecev pozneje je njuno razmerje razpadlo, ko je bila še noseča, v Jaggerjevem življenju pa se je pojavila Bianca Pérez-Mora Macias. Par se je poročil leta 1971 v Saint-Tropezu v Franciji, skupaj pa se jima je rodila hčerka Jade Jagger. Razšla sta se leta 1977, vmes pa je imel afero s Playboyevo zajčico Bebe Buell. Afera je trajala dve leti.

Mick je konec leta 1977 spoznal ameriško manekenko Jerry Hall in takoj sta se zaljubila. Kmalu zatem sta se preselila skupaj in v burnem razmerju dobila štiri otroke. Med razmerjem z Jerry je imel pevec razmerje s Carlo Bruni, ki je kasneje postala francoska prva dama, zaljubljena pa sta bila tri leta. Hall ga je zapustila šele po tem, ko je v javnost prišla njegova afera z manekenko Luciano Gimenez Morad.

Profimedia

Slavni roker je bil od leta 2001 v razmerju z modno oblikovalko L'Wren Scott, vse do njene tragične smrti leta 2014. Odkar je umrla, je Jagger tolažbo našel v ameriški balerini Melanie Hamrick, ki je njunega sina rodila pri njegovih 73 letih in s katero sta par še danes.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta