V javnost prišel mrliški list Matthewa Perryja: Kaj je razkrila analiza igralčeve krvi?

D.Ži
11.11.2023 12:08

Najbližji prijatelji in družina pokojnega igralca so se medtem zbrali na intimni slovesnosti v Forest Lawn Memorial Parku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matthew Perry, nepozabni Chandler iz Prijateljev.
Profimedia

Podrobnosti prihajajo, odgovorov pa še vedno zelo malo. Objavljen je mrliški list igralca Matthewa Perryja, ki je nenadoma umrl v starosti 54 let.

Dokument, ki ga je objavil losangeleški oddelek za javno zdravje in pridobil The Blast, navaja, da je bil vzrok Perryjeve smrti "odložen" v pričakovanju podrobne analize toksikološkega poročila, potem ko so prvi rezultati pokazali, da njegova kri ni vsebovala sledi prepovedanega fentanila in metamfetamina.

Profimedia

Piše tudi, da je igralec umrl 28. oktobra ob 16.17 na svojem domu v Los Angelesu in da so njegovo truplo našli v džakuziju.

V mrliškem listu piše tudi, da je Perry 38 let delal v zabavni industriji kot igralec, prav tako je navedeno, da je vse potrebne informacije preiskovalcem dal njegov očim Keith Morrison.

Najbližji prijatelji in družina pokojnega igralca so se zbrali na intimni slovesnosti v Forest Lawn Memorial Parku v Los Angelesu, blizu studia Warner Bros, da bi se zadnjič poslovili od Perryja.

Mike Segar

Skupaj s številnimi prijatelji in družinskimi člani so bili na pogrebu tudi soigralci iz Prijateljev - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc in David Schwimmer. "Aniston je bila ena prvih, ki je prišla na pogreb," je povedal vir za Daily Mail.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta