Verjetno najboljša slovenska outlet računalniška trgovina vas pričakuje v Mariboru

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
23.04.2024 09:20

Geri Computer je računalniška trgovina ustanovljena daljnega leta 2003 in bodo letos praznovali že 21 let obstoja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Za dvajseto obletnico so se preselili v večje prostore na Titovi cesti 49 v Mariboru! Najdete jih na križišču Titove ceste in Nasipne ulice nasproti avtobusne postaje Žohar. Podjetje Geri Computer je v letu 2023 praznovalo častitljivo obletnico obstoja 20 let. Tako je. Velik okrogel rojstni dan je praznovalo podjetje Geri, ki je skrbnik spletne trgovine www.NOTESNIKI.si. V svoji zgodovini so prodajali računalnike večinoma na slovenskem trgu, a nekaj so jih izvozili tudi v druge evropske države in nekaj malega na arabski trg. Očasno prodajajo  tudi v republike bivše Jugoslavije in nekaj kupcev so imeli tudi iz Rusije.

V svojih začetkih je bil Geri eden od zastopnikov znanih evropskih prenosnikov GERICOM. Kasneje so bili največji prodajalec prenosnih računalnikov Sony VAIO. Danes pa pokrivajo skoraj vse segmente računalništva, ki temelji na Microsoft Windows operacijskem sistemu, a so po prodajnih številkah najbolj močni na segmentu prodajnega programa Lenovo. Med referencami pa je tudi nekaj državnih ustanov, šol, univerz, Slovenska vojska, gasilci in zdravstveni delavci. Vabljeni na njihov spletni portal Notesniki.si ali pa v lepo urejene trgovinske prostore v Mariboru.

Arhiv Naročnika

Pregledali smo njihovo spletno ponudbo in za vas izbrskali 7 nepremagljivih akciji, ki vam bodo mogoče zanimive:

  • Zanimivi Lenovo prenosnik za študente z Microsoft Windows 11 in Ryzen 5 procesorjem ter 16 GB spomina za vsega 499 EUR z DDV.
  • Zanimiv Google Chromebook tablični računalnik za vsega 349 EUR z DDV.
  • Najboljša cena za premium Microsoft tablični računalnk Microsoft Surface SQ2 za vsega 649 EUR z DDV.
  • Univerzalen prenosnik DELL VOSTRO z kar 3 leta garancije in Intel Core i5 procesorjem za nepremagljivih 649 EUR z DDV.
  • Odličen ACER Aspire prenosnik z AMD Ryzen 7 procesorjem in 2 letno garancijo za fizične osebe za samo 599 EUR z DDV.
  • Zelo zanimivi monitorji AOC 27" Gaming z osveževanjem 165 Hz in FHD recolusijo za samo 179 EUR z DDV
  • HP Omen gaming prenosnik z grafiko Nvidia Geforce RTX 4060 z 8 GB spomina in vgrajenim AMD Ryzen procesorjem za vsega 1299 EUR z DDV

Za vse ljubitelje košarke pa lahko povemo zanimivost, da na steni v trgovini visi podpisan dres legende slovenske košarka Gorana Dragića, ki so ga pri Geri Computer d.o.o. kupili na dobrodelni dražbi in si tako polepšali pisarno, pomagali pri dobrem namenu in pokazali svojo ljubezen do športa. V Mariboru vas pričakujeta Jure in Miha, ki vam bosta z veseljem svetovala pri nakupu računalnika, ki bo pravi za vaše potrebe.

Arhiv Naročnika
Uradni naslov podjetja je GERI COMPUTER d.o.o., Titova cesta 49, 2000 Maribor. Kontakt: 051 444 244

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.