"Vgravirana boš v moje srce": Povsem nepričakovano umrla TV-voditeljica Bojana, njena sestra dvojčica je neutolažljiva

D.Ži
20.04.2024 17:13

Ni še znano kaj se je zgodilo, a družina slavne voditeljice je žalostno novico s težkim srcem morala potrditi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Televizijsko voditeljico Bojano Janković (rojeno Nikolić) so sinoči našli mrtvo v njenem stanovanju v Beogradu. Še posebej je to prizadelo njeno sestro dvojčico Ivano, ki je na svojem Instagram profilu objavila njuno skupno fotografijo iz otroštva in delila čustvene besede.

"Vedno in za vedno, Ika Boka. Še naprej boš živela v meni, vgravirana v moje srce, v moj spomin, v vsakem mojem dihu si. In vem, da to veš, Boko. S teboj bom delila vsak sončni žarek, začutila boš vsak nasmeh in vse, zaradi česar je to življenje vredno. Večno boš živela v moji duši ... To veva obe," je zapisala Ivana, poroča Blic.

Kot poročajo srbski mediji, sta bili sestri priljubljeni voditeljici Pinka, zasloveli sta v oddaji City. Ivana je sodelovala celo v resničnostnem šovu Big Brother, nato pa sta se umaknili z malih ekranov. Ivanin mož je bil nekdanji odbojkar Edin Škorić, s katerim je spočela sina in hčerko, a sta se ločila.

Bojana in Ivana imata slavnega bratranca, ki je v javnosti postal znan šele leta 2012, ko je sodeloval v srbskem Survivorju. Maneken Vladimir Vuksanović je potrdil, da je Bojanin "brat".

"Res je, da sta Ivana in Bojana moji sestri. Moj oče in njuna mama sta biološka brat in sestra," je takrat razkril. Vladimir je javnosti znan tudi po tem, da je bil leta 2012 v razmerju s priljubljeno pevko Natašo Bekvalac, leto kasneje pa jo je zasnubil. Burno razmerje se je končalo po dveh letih.

Bojana je bila 15 let poročena z znanim režiserjem in frontmanom rap skupine Beograjski sindikat Ognjenom Jankovićem, s katerim ima dve hčerki.

"Še vedno čakam na potrditev, zato še ne morem reči ničesar. Razumite me," je na kratko povedal za Telegraph.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta