(FOTO) Pomladni navdih: Ana Tavčar presenetila z drugačno pričesko, s svojimi dolgimi, gostimi lasmi je naredila to ...

D.Ži
12.04.2024 10:55

Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro iz tedna v teden kaže svojo veliko ljubezen do mode, rada se poigrava tudi z različnimi slogi pričesk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Tavčar je na svoje goste, zdrave in razkošne lase lahko zelo ponosna. 
Adrijan Pregelj

Ana Tavčar je ženska stila, to je že jasno. Njeno ljubezen do mode spremljamo skozi leta, najbolj do izraza je prišla v oddaji, kjer se je z modnimi kombinacijami poigravala skupaj z Lorello Flego, a tudi sicer ni težko opaziti, da ji modno dodelana podoba veliko pomeni. Trenutno jo gledamo v oddaji Dobro jutro, kjer iz tedna v teden preseneča s svojo podobo, oblačili in dodatki, včasih zadane povsem v polno, včasih pa se nekaterim gledalcem zdi, da je zgrešila ali šla predaleč. Vsak ima pač svoj okus. 

Gledalci jutranjega programa so te dni opazili, da je na Ani nekaj drugače. Ker je pomlad čas za svežino in eksperimentiranje, si je markantna voditeljica omislila novo pričesko. Svoje svetle, razkošne in dolge lase običajno nosi spuščene, tokrat pa jih je spela v visok čop, ki ga običajno videvamo v bolj poletnih mesecih.

Nekaj pramenov las ji je padalo na čelo. Mladostna, sveža in pripravljena na vroče dni. Gledalci se zagotovo že veselijo novih stajlingov, ki jih bo v naslednjih tednih predstavila v oddaji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta