(25x NA KRATKO) Ljubica Mlinar: Bila sem povabljena na poroko, na svojo pa še nisem vabila

14.04.2024 01:30

Voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija pravi, da čeprav je mestno dekle, je vesela, da je imela stik tudi s kmetijo zunaj mesta, na kateri so živeli njeni stari starši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ljubica Mlinar.
Adrian Pregelj

avtomobil - Naš način življenja, ki bi se mu težko odpovedali. Sicer pa v vožnji z avtomobilom uživam in me pomirja. V času gneče in zastojev se tolažim, da je pač tako že moralo biti.

birma - Opravljena.

film - Zelo rada si ogledam dober film: mi je všeč, da imamo možnost upravljati, kaj in kdaj bomo gledali. Priznam, da se večkrat moje gledanje filma spremeni v nadaljevanko, ker običajno zaspim in naslednji dan nadaljujem gledanje.

idol - Kot mlajša sem si želela biti druga oseba in se primerjala z drugimi. Danes sem sama sebi dovolj in nimam idola, ki bi mu sledila.

izlet - Pobeg, od vsega in okolice. S toplejšim vremenom se rada odpravim na vsaj enodnevni izlet.

knjiga - Knjige imajo magično moč, zgodba, ki te drži in ji slediš, dokler ne izveš vsega. Absolutne zmagovalke so kriminalke.

ljubezen - Je najlepša, ko jo začutiš in doumeš, kaj to sploh pomeni. Ljubiti - najlepše.

mesto - Ljubljana, v kateri sem odraščala - in čeprav sem mestno dekle, sem vesela, da sem imela stik tudi s kmetijo zunaj mesta, na kateri so živeli moji stari starši.

moda - Vedno bolj se mi zdi minljiva. Modnim smernicam že kar nekaj časa ne sledim, ker se bolj oziram na to, kako se v oblačilih počutim. Imam manj kosov in te bolj premišljeno kupljene.

nedelja - Dan za čiščenje. Takrat se lotim bolj temeljitega čiščenja kopalnic, sesanja, likanja perila, da je vse pripravljeno na skok v nov teden.

otroštvo - Imam lepe spomine, kako smo se igrali na dvorišču z ostalimi otroki. Spominjam se tudi, da sem se zelo rada vozila s kolesom, rolala, skakala gumitvist in seveda tudi plesala. Brezskrbni časi.

pijača - Voda, se pa ob posebnih priložnostih prileže kozarec rdečega vina.

politika - To pa nikakor ni moje področje.

poroka - Bila sem povabljena na poroko, na svojo pa še nisem vabila.

prijatelj - Drži, da jih spoznaš v težkih trenutkih.

rojstvo - Prelepi spomini na rojstvi mojih dveh sinov. Trenutek, ko začutiš toplino majhnega bitja, ki je raslo v tebi in ti je položeno na prsi. Ni lepšega.

Slovenija - Ko jo začneš spoznavati, ugotoviš, da ti ni treba iti daleč, celo v drugo državo, da doživiš lepo.

smrt - Je del življenja. A ko se zgodi in ti vzame najbližjo osebo, se ti zdi krivično, postavlja se tisoč in eno vprašanje, zakaj se je to moralo zgoditi.

sonce - Čudovito, sijoče, rumeno. Kako je krasen dan, ko sije sonce! Imamo vsi takoj več energije. A je prav, da je tudi oblačno, deževno, da znamo ceniti, ko ujamemo na sebi sončne žarke.

sovraštvo - Zelo močno čustvo, ki ne prinaša nič dobrega. Če nekoga sovražimo, pomislimo, kaj nas je pripravilo do tega, da imamo takšen odpor.

sreča - Drži, da je na strani pogumnih.

voda - Nam omogoča življenje in bo vedno bolj dragocena, cenjena dobrina.

vraža - Ljudske vraže so zanimivo področje in se zmeraj kaj novega najde.

vrt - Moj prostor sprostitve, kreativnosti in miru. Na vrtu sem sama s seboj, uživam v pogledu na zelen, cvetoči vrta.

žival - Je čudovito bitje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta