(VIDEO) Naomi Campbell, Jared Leto in številni drugi zvezdniki so odvrgli oblačila. Razlog vas bo presenetil

D.Ži
23.10.2020 10:45

Način, kako pritegniti pozornost mladih, je sicer kontroverzen, a očitno nekako deluje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralec Jared Leto je le zadnji v nizu slavnih, ki so pozirali povsem goli ali v spodnjem perilu. Gre za zelo nenavadno akcijo spodbujanja mladih, naj se udeležijo ameriških predsedniških volitev. "Ne pozabite voliti," je Leto pripisal sliki. 48-letnik se je pridružil številnim zvezdam, ki so odvrgle oblačila.

View this post on Instagram

Happy hump day P.S. Don’t forget to vote 🗳

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on


Med njimi so tudi Mark Ruffalo, Sara SIlverman, Jenn Dewan in Naomi Campbell. Zelo si želijo, da bi mladi Američani postali politično aktivnejši. "Hej, gola sem. Super, zdaj imam vašo pozornost: Volite! Če boste volili v odsotnosti, poskrbite, da boste sledili vsem navodilom na svoji glasovnici. Ni mi potrebno verjeti na besedo, poslušajte moje gole prijatelje," je napisala Naomi pod videom, ki ga je delila na svojem Instagramu. 


Ena prvih slečenih zvezdnic je bila Kylie Jenner. Po njeni objavi so zabeležili za kar 1500 odstotkov novih registracij za uveljavitev volilne pravice. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta