(VIDEO) Novi princ romantike: Gregor Ravnik s poletnim spotom, polnim spominjanja in hrepenenja po nekdanji ljubezni

D.Ži
14.06.2024 18:07

Gregor Ravnik, priznani operni pevec, bivši član tria Vivere in zmagovalec zadnjega festivala MMS, predstavlja drugo pesem s svojega prvenca 'Med nama'.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Poletje je prav tak čas, ko lahko ta pesem in zgodba še bolje zaživita,"  pravi Gregor Ravnik.
Osebni Arhiv

Potem ko je spomladi izdal album 'Med nama' in istoimensko pesem, Gregor Ravnik v poletje vstopa s hitrejšo pesmijo 'Vzemi kar imam': "To melodijo je prav zame napisal izjemen hrvaški avtor Miro Buljan ('Tek je 12 sati', 'Blago onom tko te ima', 'Evo noći evo ludila' in številne druge uspešnice), besedilo pa so stkali Marko Hrvatin, Mitja Bobič in še en glasbeni velikan, Drago Mislej - Mef. Vedno znova, ko jo izvajamo na različnih odrih po Sloveniji, sproža ta pesem res lepe odzive. In ja, priznam, je tudi ena mojih najljubših z albuma 'Med nama'. Vesel sem, da je pesem zdaj dobila tudi video podobo, v spotu pa se prvič ob meni pojavi tudi band, ki me spremlja na vseh koncertih."

"Video za pesem 'Vzemi kar imam' smo posneli na slovenski in hrvaški obali, režijo pa ponovno zaupali Perici Raiu. Spot pripoveduje ljubezensko zgodbo - spominjanje in hrepenenje po nekdanji ljubezni, ki je pustila za sabo nepozabne trenutke in spomine. Poletje je prav tak čas, ko lahko ta pesem in zgodba še bolje zaživita," zaključi Gregor.

Kot rečeno bo novi princ romantike na slovenski glasbeni sceni letošnje poletje ob nastopih po vsej Sloveniji zaznamoval tudi s prav posebnim koncertom v poletnem gledališču Studenec pri Domžalah, 16. avgusta.

Osebni Arhiv

Rdeča nit koncerta bo predstavitev albuma, na katerega je ob novih skladbah (ni le izvajalec, ampak tudi soavtor le-teh) vključil tudi nekaj festivalskih.

Osebni Arhiv

 Na koncertih ga spremlja eden najbolj izkušenih bendov v Sloveniji: Anže Langus - Dagi, Mitja Bobič, Marko Hrvatin, Monika Avsenik, Jure Rozman in Sara Lamprečnik. Ob njih pa bo nastopilo še nekaj posebnih gostov, med drugim tudi Gregorjeva prijateljica ter kolegica z opernih in pop odrov - Raiven, ki je Slovenijo letos zastopala na tekmovanju Pesem Evrovizije.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta