(FOTO) Jennifer Lopez je "požegnala" novi vroči trend te jeseni: Boste tudi ve nosile takšne čevlje?

D.Ži
25.09.2023 11:52

Poletje je že nakazalo, okoli katerega materiala se bo na modni sceni veliko dogajalo tudi v hladnejših mesecih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lopez je svoje nove petke iz džinsa že pokazala. 
Profimedia

Revija Vogue že desetletja velja za avtoriteto v svetu mode, ko gre za prepoznavanje in napovedovanje novih trendov. Tako za novo sezono jesen/zima v uredništvu napovedujejo veliko priljubljenost zelo zanimivih modelov obutve.

Profimedia

Tokrat novost ni oblika, temveč material, ki ga pri obutvi ​​ne srečamo prav pogosto. Kot kaže, bomo to jesen pogosto videvali čevlje iz džinsa. 

Med modnimi mačkami in določevalkami trendov smo v zadnjih mesecih opazili kar nekaj takih, ki so se že med poletjem obuvale v džins, prava uspešnica so bili natikači in sandali iz tega trpežnega materiala. Zdaj džinsmanija zajema še superge, gležnarje in škornje.

Dejstvo, da so slavne dame sprejele ta trend, seveda ne pomeni nujno, da se bo uveljavil v mainstream modi, a ga bodo zagotovo pomagale promovirati po svetu, prej ali slej bodo džinsasti parčki pristali v omarah mnogih modnih zanesenjakinj. 

Jennifer Lopez je temu trendu že dala svoj blagoslov. V zanimivi dnevni kombinaciji je razcefrane kavbojke in belo bluzo kombinirala s špičastimi čevlji iz džinsa z visoko peto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta