Tesna sodelavka razkrila, zakaj je 54-letna Jennifer Lopez v vrhunski formi, in povedala, česa zagotovo ne bo naredila

D.Ži
20.11.2023 14:20

Vroča latino zvezdnica se drži urnika in je pripravljena vstati tudi sredi noči. O njenem discipliniranem življenju je spregovorila glasbena direktorica, ki je z njo sodelovala 13 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lopez je leta 2020 v polčasu Superbowla bila spektakularna. 
Profimedia

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez ne neha navduševati s svojo mladostnostjo in neustavljivo energijo, ki ju kaže na odru, zdaj pa je njena bližnja sodelavka razkrila, kako pevka vsa ta leta ostaja v vrhunski formi.

Glasbena direktorica Kim Burse, ki je sodelovala z Beyoncé, Queen Latifah, Ciaro in Tamaro Braxton, je z Jennifer sodelovala 13 let in jo spremljala na turnejah, vključno z "All I Have" in "It's My Party".

V pogovoru za Daily Mail je 55-letna Kim pohvalila Jennifer, da je vedno zelo trdo delala, in dodala, da skoraj zagotovo ne razmišlja o upokojitvi ali daljši pavzi. 

Jennifer Lopez v novi reklamni kampanji za spodnje perilo Intimissimi
Profimedia

"Gre za cel spekter, ki vključuje velnes, vadbo, na nič ne pozabi. Poskrbi, da pokrije vsa področja in trdo dela. Res deluje," je dejala Kim.

Vsi, ki so si ogledali Netflixov dokumentarni film "J.Lo, Halftime", vedo, kako trdo je pevka vadila pred nastopom na Super Bowlu februarja 2020. Pripravljena ja vstati zelo zgodaj, da bi vse šlo po urniku. 

"Glede Super Bowla se spomnim, kako trdo smo delali za nekaj, kar je trajalo približno šest minut," je dejala Kim. "Ona je bila z nami vsak dan na vajah. Ko v Netflixovem dokumentarcu vidite, kako sva skupaj usklajevali pesmi in čas, je to bilo okoli 1:30 zjutraj, ker je snemala film," se spominja Kim.

Nastop za zgodovino. Jennifer Lopez in Shakira na Super Bowlu.  
Profimedia

Nastop v polčasu Super Bowla običajno traja od 12 do 14 minut, a ker si je Jennifer termin delila s kolumbijsko pevko Shakiro, je imela manj časa za sprehod skozi venček osmih pesmi.

Na odru se ji je pridružila njena najstniška hčerka Emma, ​​​​ki jo ima z bivšim možem Marcom Anthonyjem.

Kim je komentirala, kako jima je uspelo toliko skladb stlačiti v tako malo časa. "Poskušala sem najboljše trenutke spraviti v nekaj minut in mislim, da sva opravili odlično delo," pravi.

54-letna Jennifer o upokojitvi ali pavzi bojda ne razmišlja. 
Profimedia

Kim je skozi kariero videla številne zvezde sredi nihajočega razpoloženja. Ob odhodu na oder so se nato radikalno spremenile. "Ko je čas za nastop, ko so oblečeni, obuti, naličeni in sfrizirani, vidiš popolno preobrazbo. To je trenutek, ko rečeš: To je zvezda. Takrat začneš razumeti, zakaj ta oseba to počne, zakaj opravlja to delo," je pojasnila Kim in sklenila, da ima Jennifer zaradi tega povsem upravičen status dive.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta