(VIDEO) Slačilnica: Booom! razkrivajo ozadje San Marina, skrivnost čudnih hlač, materinsko "krutost" in ali so samski

D.Ži
14.03.2024 12:00

Doma niso dobili priložnosti, v žepni državici pa jim je veliki met skoraj uspel. V novem podkastu Matevž, Patrik in Luka odkrito govorijo o svoji težki glasbeni poti, predsodkih do članov fantovskih skupin in najavljajo nov album.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Booom! bodo v bodoče koncertirali s spremljevalnim bendom, katerega del je tudi bivši član Joker Out.
Večer

Želeli so na Emo, a je ni bilo. Grenek priokus, ki ga je pustil interni izbor slovenskega evrovizijskega predstavnika, so si nato Matevž Derenda, Patrik Mrak in Luka Cvetičanin, člani skupine Booom!, popravili po svoje. Prijavili so se na predevrovizijski izbor v žepnem San Marinu, premagali skoraj 800 konkurentov, se prebili v finale in v njem osvojili peto mesto s skladbo Dance like this. Izjemen uspeh je nagradil njihovo pogumno ambicioznost. Se jim zdi, da se v San Marinu znajo izbiranja predstavnikov iti bolje kot na TV Slovenija? Njihova pot na glasbeno sceno je bila vse prej kot lahka. Prijavljali so se na domače talentšove, bili zavrnjeni, skritizirani. Je bilo vredno?

Kako je njihov poskus preboja na evrovizijsko sceno pokomentirala Nuša Derenda, Matevževa mama? Je pričakoval, da mu bo v karieri zaradi priimka lažje? Kakšna je skrivnost nenavadnih pikčastih hlač, ki so nekaterim med njihovim sanmarinskim nastopom šle na živce?  V novem Večerovem podkastu Slačilnica fantje razkrivajo, da bodo v bodoče koncertirali s petčlanskim bendom, del katerega je tudi bivši član skupine Joker Out, prihaja novi album. Da se bo imenoval Odiseja, smo izvedeli prvi. Odgovorili so tudi na ključno vprašanje, ali so samski, pa tudi, s kom si nikakor ne bi želeli pristati v Slačilnici. Najbolj slečeni podkast v državi spet prinaša veliko novih razkritij, ki jih je iz fantov izvlekel Denis Bende Živčec.

Podkastu lahko prisuhnete tudi na povezavi TUKAJ.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta