(VIDEO) Ste videli, v kako čudoviti hiši z družino živi sin Rosvite Pesek? Noro vam bo všeč dnevna soba ...

D.Ži
19.05.2022 10:00

Filip in "Malinca" Nastja Pesek sta si uresničila sanje ter postavila dom, opremljen po zadnjih trendih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Družinska sreča. In zdi se, da idila le še raste, del nje pa so tudi številni spletni sledilci, ki jim vsake toliko Filip Pesek, sin voditeljice Odmevov Rosvite Pesek, in žena Nastja odpreta vrata med domače štiri stene. Družina uspešnih mladih podjetnikov je nedavno naredila pomemben korak naprej in se preselila v nov dom. Gre za ljubko montažno hišo, pri uresničitvi bivalnih sanj pa naj bi pomagala tudi Nastjina tašča. Trajalo je kakšno leto in pol od nakupa parcele, da si je družina tam spletla novo gnezdo. 

Ničesar ne skrivajo. Nastja, ki stoji za znano spletno prodajalno zdrave prehrane, ima na Instagramu skoraj 47 tisoč sledilcev, močna je tudi na Youtubu. Kot prava spletna vplivnica je na Youtubu objavila posnetek, v katerem je svoje sledilce povabila na sprehod po novi hiši. Kar vidimo, je zelo impresivno, saj ne gre spregledati, kako skrbno in okusno sta s Filipom dom opremila po zadnjih trendih. 

Gre za hišo, ki nudi več kot 160 kvadratnih metrov bivalnih površin, v njej je tudi prostor za fitnes, pa prostorna jedilnica, dnevna soba s kuhinjo in romantičen kamin. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta