(FOTO) Tako lepemu dečku je babica postala Rosvita Pesek. Njene besede vas bodo raznežile

D.Ži
29.11.2021 09:05

Markantna voditeljica Odmevov je svoje spletne sledilce razveselila z veselo novico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

V poplavi novic, ki nas navdajajo s tesnobo, je za eno svetlo in optimistično poskrbela Rosvita Pesek. Poznamo jo kot voditeljico Odmevov, v katerih je vselej resna izpraševalka, tokrat pa ji simpatično "udarilo na otročje". Objavila je fotografijo, na kateri v eni roki drži velikega plišastega medvedka, v drugi pa otroške plenice. Tistim, ki ji na družbenih omrežjih sledijo, je bilo tako jasno, da je napočil dan, ki se ga je njena družina zelo veselila. Postala je babica! "Urbi et orbi sporočam, da sem vstopila v svet Babic. V svet tistih gospa, ki jih nikar vljudnostno ne sprašujte, kako pa kaj vnuki, ker ste potem 'pečeni' za tri ure. Tistih gospa, ki imajo kar naenkrat zelo malo časa za kavne prijateljice, pa še takrat, ko pridejo, se jim vedno mudi. Tistih gospa, za katere snahe pravijo, da postajajo že malo nadležne, ker kličejo tudi dvakrat na dan," je začela svoj zapis. Njen sin Filip Pesek in žena Nastja Kramer Pesek, uspešna podjetnica, ki krmari s podjetjem Malinca, sta postala starša dečku.

Izbrala sta lepo ime, Mateo, njegovo fotografijo sta medtem že delila na na spletu.

Nastja je rodila v postojnski porodnišnici. Presrečni so. Babica Rosvita pa je ob tem dodala: "Okoli Matea se bo odslej tudi vrtel moj svet. Verjamem, da bi ga modri v tem prazničnem času obdarili tradicionalno - z miro, kadilom in zlatom -, a svet je šel od takrat malce naprej, zato upam, da so mu rojenice položile v zibel vedoželjnost, vedrino in tiste vrednote, na katerih slonijo rodovi, ki še poznajo dvojino, že stoletja." In še: "Veseli, srečni. Ponosni na Nastjo in Filipa in v pričakovanju prvega objema."

Pa iskrene čestitke! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta