(FOTO) Ko boste videli, kako pri 43-ih v kopalkah izgleda fatalna ženska, boste potrebovali nekaj hladnega

D.Ži
29.06.2022 12:00

Naša nekdanja otroška zvezdnica, danes pa uspešna poslovna ženska te dni z družino na polno uživa v Španiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Če znate na pamet skladbe, kot so Naš kuža, Moj vojak, Nisem važna in druge, potem obstaja velika verjetnost, da ste odraščali na začetku 90-ih, ko je na slovenskih radijskih postajah kraljevala ljubka pevka z imenom Hajdi. Ta je postala prva in z naskokom največja otroška zvezdnica v samostojni državi, malo je glasbenikov, ki so do danes presegli njen uspeh.

Hajdi Korošec je medtem odrasla tudi sama, dekliškemu je dodala še priimek Jazbinšek, in se vrgla v poslovne vode, v katerih blesti. Danes velja za prodorno podjetnico in skrbno mamo, ki svoje prigode rada deli tudi na družbenih omrežjih. Nedavno so ji bralke in bralci revije Avenija podelili celo naziv Femme Fatale 2022.

Hajdi je medtem odpotovala na dopust. Ni skrivnost, da obožuje Korčulo, kjer tudi oddaja apartma, a tokrat je njena destinacija španska Costa Brava. Tam je čedna podjetnica stopila pred objektiv in pokazala, kako čudovito je tudi pri 43-ih videti v kopalkah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta