(FOTO) Ko boste videli, na kako luksuzni ladji dopust preživlja Hajdi Korošec, boste vsaj malo zavistni

D.Ži
01.03.2022 09:05

Nekdanja otroška pevska zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica te dni z družino uživa na eni najbolj šik ladij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hajdi Korošec Jazbinšek in mož Urban Jazbinšek. 
Profimedia

Bele strmine in smučarska središča so v teh dneh polna ljubiteljev zimskih radosti, a naše Hajdi Korošec Jazbinšek letos ni med njimi. Nekdanja otroška pevska zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica si je zaželela nekaj poletne ležernosti, predvsem pa topline, zato je z družino zimske počitnice zastavila v drugi smeri. S svojimi fanti je odpotovala na ono stran luže, kjer se je v večno sončnem Miamiju začelo njihovo vznemirljivo križarjenje. Ker je ljubiteljica družbenih omrežij, na Instagramu ji sledi več kot 36 tisoč ljudi, je delček svojega dopusta delila tudi z nami.

Izvedeli smo, da se je z družino predala karibskemu vzdušju. Razkrila pa ni samo svojih dopustniških načrtov, temveč tudi to, da uživa na ladji Celebrity Cruises Apex. Gre za novejšo ladjo, ki lahko sprejme več kot 3400 gostov in 1320 članov posadke. Kako lepa je notranjost križarke, nam je na svojem profilu pokazala tudi Hajdi. Priznamo, da smo sredi ledenega slovenskega vetra kar malce zavistni, a družini Korošec Jazbinšek želimo, da v svoji pomorski pravljici uživa na polno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta