(FOTO) Zagotovo se spomnite mišičastega lepotca iz Obalne straže. Bi ga danes še prepoznali?

D.Ži
17.03.2022 10:55

Neustavljivo čedni David Charvet se danes ukvarja s povsem drugačnimi posli. Zdaj je pojasnil, zakaj se je umaknil iz sveta estrade.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zvezdnik serij Obalna straža in Melrose Place David Charvet se je odločil za popoln preobrat v svojem življenju, ko je zapustil Hollywood in se posvetil otrokoma. 

Profimedia

Nekdanji igralec in pevec francoskega rodu, ki je zaslovel z vlogo Matta Brodyja v Obalni straži, v kateri je igral med letoma 1992 in 1996, je o svoji odločitvi spregovoril v intervjuju za Six in razkril podrobnosti svojega novega življenja. "To pomeni, da svoje otroke vsako noč položiš k spanju in se zbudiš, ko se tudi oni zbudijo," je dejal 49-letni David, oče danes 15-letne hčerke Heaven in 14-letnega sina Shaya. Oba je spočel z bivšo ženo Brooke Burke.

Profimedia

"Pred rojstvom prvega otroka sem v petih letih prepotoval 42 držav in imel koncerte. Ni možnosti, da bi to ponovil. Moral sem najti drugačen smisel življenja. Nisem hotel iti v Kanado in tam voditi televizijske oddaje, nisem se hotel seliti v Evropo. Želel sem ostati doma in biti dober oče. Vsak dan hočem biti svojim otrokom na voljo," je pojasnil.

Profimedia

Danes se David ukvarja s povsem drugačnim poslom, za katerega se je odločil po naključju, ko je leta 2006 zgradil novo hišo v Malibuju. Ker ni bil zadovoljen z gradbenimi deli na hiši, je odpustil izvajalca in se odločil, da bo s pomočjo vodje projekta vse naredil sam. Z gradbeništvom se ukvarja še danes. 

Profimedia

"Končali smo z gradnjo hiše in vsakič, ko sem povabil ljudi, so jo vsi občudovali in me spraševali, ali lahko zgradim še eno," je dejal.

Profimedia

Davidov zadnji igralski angažma je bil v filmu "Prisoners of the Sun" leta 2013, na kratko pa se je vrnil na male zaslone štiri leta pozneje, ko je pred kamere stopil s svojo takratno ženo Brooke za oddajo "The New Celebrity Apprentice".

Profimedia

Par se je leto kasneje ločil, ločitveni postopek se je zaključil leta 2022. Delita si skrbništvo nad otrokoma in pravita, da sta ostala prijatelja.

Profimedia

David je priznal, da odločitev za spremembo kariere ni bila lahka in da je za nekaj časa izgubil identiteto, a se je s tem nekako sprijaznil. "Moja naloga danes je služiti ljudem in jim zagotavljati storitve. Nisem več zvezda," pravi bivši igralec, ki je danes partner v gradbenem podjetju The Jones Builders Group, ki zgradi od 10 do 14 domov letno na območju Los Angelesa.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta