(FOTO) Lepotica, ki meša glavo oboževalcem, je v zelo prosojni obleki blestela ob svojem 17 let starejšem možu

D.Ži
14.09.2022 09:44

Govori se, da bi prav zapeljiva Alexandra Daddario lahko bila naslednje Bondovo dekle.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alexandra Daddario in Andrew Form na minuli podelitvi emmyjev.
Profimedia

Igralka Alexandra Daddario (36) je imela na minuli podelitvi emmyjev dober razlog za slavje. Serija Beli lotus, v kateri je odigrala eno od glavnih vlog, je bila razglašena za najboljšo v kategoriji mini serij.

Profimedia

Alexandra je na podelitvi blestela v glamurozni, zelo prosojni obleki kožne barve z razgaljeno eno ramo. Kreacija je lepo poudarila njeno bujno oprsje, igralka pa je pokazala tudi novo pričesko. Za zabavo po podelitvi se je preoblekla v črno obleko, zdelo se je, da pod suknjičem ne nosi ničesar.

Profimedia

Na podelitev je prišla v spremstvu moža, producenta Andrewa Forma, ki je od nje starejši 17 let. Par je svojo zvezo potrdil maja 2021, decembra sta se zaročila in junija letos dahnila usodni da.

Profimedia

Alexandra je svojo igralsko kariero začela v seriji Vsi moji otroci, z vlogo v filmu Obalna straža pa je obnorela gledalce. Odigrala je tudi precej zahtevno vlogo v filmu o naravni katastrofi "San Andreas", igrala je hčerko Dwayna Johnsona.

Profimedia

Po Hollywoodu že nekaj časa krožijo govorice, da bo prav ona naslednje Bondovo dekle, kar so sanje številnih mladih igralk.

Profimedia
Alexandra Daddario na plaži
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta