Vse, kar Citroën vozniki potrebujete – na enem mestu

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
22.05.2023 15:30

Avto je za mnoge več kot le prevozno sredstvo. Z njim naredimo prve kilometre v samostojnost, pomeni varnost za nas in naše sopotnike, odraža naš značaj in zato je zelo pomembno, komu zaupamo skrb zanj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Prava izbira na Štajerskem je gotovo Emil Frey Avtocenter, kjer imajo na enem mestu vse za voznike Citroënov. Poleg prodaje edinstvenih in nadvse udobnih Citroënovih vozil namenjajo velik poudarek tudi celoviti oskrbi vašega avta.

V največjem in bogato opremljenem prodajno-servisnem središču Emil Frey Avtocentra na Ptujski cesti 132 v Mariboru je tudi odlična poprodajna podpora strankam, na primer sodoben kleparsko-ličarski center, servisiranje po priporočilih znamke Citroën, premontaža pnevmatik, sodobna avto-optika, avtopralnica za lastne potrebe in možnost sklenitve avtomobilskih zavarovanj po vaši meri. Pri njih vedno dobite vrhunsko storitev.

Pravi naslov za vse lastnike Citroënov na Štajerskem

V Emil Frey Avtocentru Maribor, pooblaščenem prodajno-servisnem mestu za vozila Citroën obeležujejo svojo drugo obletnico delovanja. Za Citroën strokovnjake na Ptujski cesti 132 v Mariboru (v križišču s Špelino ulico) lahko ponosno potrdimo, da jih ljudje že dobro poznajo in da je beseda o njihovem skrbnem delu ter prijaznem odnosu do strank tudi dodobra zaokrožila po Štajerskem. Njihovo poslanstvo je jasno: na enem mestu ponuditi vse, kar vozniki Citroënov rabijo. Saj veste, kaj pravijo: da vse poti vodijo v Rim. No, razen če vozite Citroëna. Potem vse poti vodijo na Ptujsko cesto 132 v Emil Frey Avtocenter Maribor.

Arhiv naročnika

Pooblaščeni servis se splača

V praksi ljudje pogosto mislijo, da je servisiranje na pooblaščenih servisih mnogo dražje, a hkrati pozabijo, da ni vsak servis tudi kakovosten. Samo pooblaščeni servis s strokovnimi osebjem in vrhunsko opravljenimi storitvami pomembno prispeva k daljši življenjski dobi vozila in nenazadnje preprečuje morebitna dražja popravila zaradi nepravilnega vzdrževanja. Ne glede na vse to ter preverjeno in zajamčeno kakovost Citroën servisa v Emil Frey Avtocentru Maribor, lahko svojim strankam ponudijo še številne dodatne ugodnosti skozi Klub zvestobe MyCITROËN plus, kjer vozniki Citroënov za svoj denar resnično dobijo največ: do 35% prihranka na originalne nadomestne dele in do 17,5% popusta na olja in maziva TotalEnergies, kar do 40% popusta na originalno dodatno opremo in ostale sezonske izdelke, brezplačno storitev Citroën Asistenca Plus za obdobje enega leta ob vsakem opravljenem rednem servisu, darilne bone zvestobe in še in še.

Arhiv naročnika

Preglednost in zaupanje

Marsikateri lastnik se po servisu sprašuje, ali so na njegovem vozilu res naredili in menjali vse, kar so mu zaračunali. Citroën voznikom v Emil Frey Avtocentru Maribor razblinijo takšne dvome s storitvijo Videocheck, pri čemer njihovi strokovnjaki v mehaničnih delavnicah celoten postopek pregleda, od diagnosticiranja do popravila zabeležijo na video posnetek, v katerem lastniku vozila razložijo vse pomembne vidike postopka servisiranja, dodatne operacije in z njimi povezane stroške. S storitvijo Videocheck zagotavljajo preglednost svoje servisne dejavnosti in krepijo zaupanje strank v storitve ter na vedno bolj zahtevnem avtomobilskem trgu utrjujejo nove standarde na področju servisiranja vozil.

Arhiv naročnika

Zavezani zanesljivosti, skrbnosti in trajnosti

Na servisu Citroën Emil Frey Avtocentra se vsakodnevno trudijo, da vam ponudijo najboljše servisne storitve in obenem poskrbijo tudi za naš planet. Prav zato so se v letošnjem letu z veseljem pridružili pobudi znamke Citroën k bolj učinkovitemu ravnanju z odpadki, h krožnemu gospodarstvu nadomestnih delov in prispevku k ozelenitvi slovenskega Krasa. S takšnim razmišljanjem in odgovornim delovanjem tudi avtomobilisti pomembno vstopajo v novo obdobje trajnosti, s katerim ustvarjajo boljšo prihodnost za nas, za vas, za vse.

Arhiv naročnika

Ne glede na starost vašega vozila je njegovo redno vzdrževanje edini način, da vaš  Citroën ostane v brezhibnem stanju ter tako zagotavlja brezskrbnost in varnost vam in vašim sopotnikom. Z rednim servisiranjem vašega avtomobila ne boste le povečali njegove vzdržljivosti, temveč se boste izognili dragim popravilom in izboljšali njegove zmogljivosti. In nenazadnje: povečali tudi njegovo vrednost ob nadaljnji prodaji.

Da bo vaš Citroën vedno v vrhunski formi, ga pripeljite v Emil Frey Avtocenter na Ptujsko cesto 132 v Mariboru. Vabljeni!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.