Jelena Rozga zaradi nadlegovalca v stiski: "Živela sem v strahu in se neprestano ozirala nazaj"

D.Ži
21.07.2020 11:28

Priljubljena hrvaška pevka je po štirih mesecih pripravila prvi koncert in spregovorila o tem, kako je tekom karantene doživela neprijetno izkušnjo z oboževalcev, ki jo je nadlegoval.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po dolgih štirih mesecih je hrvaška glasbena zvezdnica Jelena Rozga pripravila svoj prvi koncert v domačem Splitu. Pravi, da so se v zadnjih mesecih njene težave s ščitnico umirile, da pa je ta od vznemirjenja pred prvim koncertom po tako dolgem času, spet ponorela in začutila je, da jo duši. Veliko čustev in vznemirjenja se je nabralo, preden je spet stopila pred svojo publiko. Obdobje karantene je preživela v Splitu, že dolgo ni v domačem mestu bivala toliko časa, in veseli so je bili tudi njeni starši.  Za hrvaški RTL Exkluziv je opisala, kako so bili videti njeni karantenski dnevi, spregovorila pa je tudi o tem, kako se razlikuje o svoje leto starejše sestre Julije ter razkrila, da je med izolacijo doživela neprijetno izkušnjo z oboževalcem. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBqvKNclvnN/{/instagram}
"Mama je mama, a jaz sem očetova punčka. Zelo sem navezana nanj in glede na to, da živimo blizu, sem vsak dan bila pri njiju na kosilu," je dejala Jelena. Za svojo sestro pravi, da živi zelo odmaknjeno, da je čudovita mati in da je vselej, za razliko od nje, vstajala ob osmih zjutraj in se odločila za mirnejše življenje, ima tudi dva otroka, 20-letno Leo, njenemu 7-letnemu bratu je ime Noa, oba sta Jelenina ljubljenca. "Nečakinja je moja prijateljica in slišiva se vsak dan, nimava skrivnosti, njej vse povem in ona dobro ve, kdaj sem srečna ali žalostna, kdaj sem zaljubljena in kdaj nisem. Glede moških imava povsem različen okus in to je v redu,"  pravi 43-letna Rozga.  Pred nekaj leti jo je zalezoval in nadlegoval poštar, kar je prijavila policiji, zdaj se je grdo obnašal še en njen oboževalec. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBYtksUlzZo/{/instagram}
Bilo jo je tako zelo strah, da si je komaj tekom dneva upala sprehajati svojega psa Ringa. Hodila je previdno in se ves čas ozirala nazaj. "Tako ne živim rada. Kdo pa rad živi v strahu in ob vstopu skozi vrata teče proti dvigalu? Občutek je grozen, kot bi privlačila takšne ljudi. Upam, da je tokrat bilo zadnjič," je razkrila pevka, ki pa podrobnosti nadlegovanja ni razkrila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAlF-j7lkSA/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCmEDwwlhUO/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6RHE08l9l8/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta