Žalost ne bo nikoli minila: Sylvester Stallone spregovoril o smrti sina in zapletenem odnosu z njim, a imela sta se rada

D.Ži
11.11.2023 13:38

V dokumentarcu, ki so ga začeli predvajati te dni, 77-letni igralec spregovori o številnih podrobnostih iz svojega zasebnega življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Upam, da bo čas zacelil rane, poskušaš prebroditi, a tako pač je," o izgubi sina govori zvezdnik.
Profimedia

Legendarni ameriški igralec Sylvester Stallone je v novem Netflixovem dokumentarcu Sly spregovoril o tragediji, ki je prizadela njegovo družino, in o svojem odnosu s pokojnim sinom Sageom. Sage je julija 2012 umrl pri 36 letih zaradi bolezni koronarnih arterij, javnosti pa je bil najbolj znan kot Robert, sin Rockyja Balboe v filmu Rocky V iz leta 1990.

Profimedia

V dokumentarcu, ki so ga začeli predvajati te dni, 77-letni igralec spregovori o številnih podrobnostih iz svojega zasebnega življenja, pri čemer pravi, da so nekateri deli Rockyja V povzeti iz odnosa med njim in njegovim sinom v resničnem življenju. Stallone, ki je napisal scenarij za film, v katerem sta zaigrala Talia Shire in pokojni Burt Young, je razkril svoj navdih.

Profimedia

"Poskušam uporabiti nekaj, kar si pravzaprav želim narediti v resničnem življenju, a mi tega še ni uspelo," je priznal.

V času izida filma novembra 1990 je bil Stallone na vrhuncu svoje kariere in imel na desetine filmov za seboj, vključno s številnimi filmi v franšizah Rocky in Rambo.

"Na žalost postavljaš stvari pred svojo družino. In posledice so precej radikalne in uničujoče," je priznal.

V intervjuju za revijo People leta 1996 je Sage spregovoril o odnosu, ki ga je imel z očetom v filmu in resničnem življenju.

"Ko sem zavpil: 'Nikoli nisi preživel časa z mano! Nikoli nisi preživel časa z mojo mamo,' je to bila resnica. Gledal sem očetov obraz in to res rekel," je takrat dejal.

Povedal je tudi, da se je po filmu vse spremenilo in da se je njun odnos izboljšal.

"Veliko sem se naučil in nekajkrat sva planili v jok. Drug za drugega bi naredila vse," je čustveno razkril Sage.

Profimedia

Film Sly vključuje tudi posnetek s premiere filma Rocky V, v katerem Stallone in Sage hodita po rdeči preprogi.

"Tako sem vesel, da se je rodil, ker zdaj lahko živim skozi tvoje oči. Mislim, da to očetje pričakujejo od svojih otrok. To je podaljšek, delček nesmrtnosti. Dokler bo živel, bo v meni vedno živ spomin, da sem naredil nekaj dobrega," je takrat povedal igralec.

Profimedia

Avgusta 2012 je Stallone za Good Morning America povedal, da se je zelo težko spoprijel z izgubo sina.

"Upam, da bo čas zacelil rane, poskušaš prebroditi, a tako pač je. Takšna je realnost življenja. Mislim, da se je pomembno vrniti nazaj in začeti znova živeti svoje življenje. Sicer lahko greš v napačno smer," je sklenil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta