(VIDEO) Jennifer Lawrence v novem filmu ob 21-letnem soigralcu povsem brez oblačil: "Nisem oklevala niti sekunde"

D.Ži
27.10.2023 11:21

Prihaja zelo navihan film, v katerem gledalce z drznostjo presenečata ena največjih hollywoodskih zvezdnic in mladi Andrew Barth Feldman.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lawrence se je v novem filmu pokazala v najbolj (pre)drzni luči doslej.
Profimedia

Igralka Jennifer Lawrence je spregovorila o prizoru iz novega Netflixovega filma No Hard Feelings, v katerem se pojavi popolnoma gola.

Lawrence v filmu igra lik Maddie Barker, ki skuša zapeljati najstnika, potem ko sta njegova starša objavila oglas, v katerem iščeta dekle zanj. V enem prizoru se popolnoma gola pretepa s skupino ljudi, ki ji želijo ukrasti oblačila na plaži, prizor je oboževalce precej presenetil.

Pojasnila je, da so jo pred snemanjem mnogi spraševali, ali je prepričana, da želi to narediti, in priznala, da ni imela nobenih dvomov. 

"Vsi so me spraševali, ali sem prepričana o tem, a nisem oklevala niti sekunde. Bilo je smešno," njene besede povzema Variety. Lawrence je povedala, da je snemanje tega prizora trajalo cal dan in da so ga posneli velikokrat.  

Njen 21-letni soigralec Andrew Barth Feldman, ki igra najstnika Perryja in prav tako sodeluje pri slečenem prizoru, je priznal, da s tem ni imel težav: "Tako sva se takoj zbližala, nič ni bilo čudno ali nevarno. Vse je bilo popolnoma profesionalno," pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta