Znano je, kdaj in kje bodo oddajo predvajali: Poglej in zadeni se čisto zares vrača na male ekrane

D.Ži
15.12.2023 11:12

Zaradi velikega navdušenja za obujen projekt je zanimanje za šov pokazala tudi naša javna televizija, ki je zvrhano dozo nostalgije po 90-ih prihranila za konec leta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Stojan Auer in Lou Bega, znan po zimzelenčku Mambo No.5.
Bojan Mihalič

Kar završalo je, ko je Stojan Auer pred meseci napovedal, da bo v mariborski Festivalni dvorani Lent po treh desetletjih oživel verjetno najbolj gledano razvedrilno oddajo v zgodovini slovenske televizije, Poglej in zadeni. Mnogi so bili skeptični, ali bo voditelju, ki je medtem postal zelo opazen akter mariborske mestne politike, uspelo v življenje vrniti šov, poln blišča in zvezdniških gostov, ki je v devetdesetih letih praznil ulice, gledalce pa prikoval pred male ekrane. Obujeno oddajo so medtem že posneli, tisti, ki so jo videli v živo, pa so podvig označili za veliko uspešnico, saj da je v  dvorani bilo prav takšno vzdušje kot nekoč, ko so v Mariboru nastopale največje glasbene in druge zvezde svetovne estradne scene.

Ker je zanimanje za obujeni projekt veliko, je Stojan Auer končno na družbenih omrežjih odgovoril na najbolj vroče vprašanje in razkril, da bo oddajo predvajala TV Slovenija. 

Na družbenih omrežjih je objavil termine predvajanja oddaje Poglej in zadeni Reunion, ki bo gledalcem očitno popestrila konec leta. "Oddaja Poglej in zadeni gre na nacionalko! Sporočam, da smo z vodstvom RTV SLO dosegli dogovor, da bo oddaja Reunion Poglej in zadeni premierno na sporedu v petek, 29. decembra 2023, ob 20.00 na TV SLO 1. Ponovitve bodo v času novoletnih praznikov," je napisal Auer.

Alfi Nipič, nepozabni "tehno Alfi" iz oddaje Poglej in zadeni, je svoj ikonični nastop obudil tudi v lanski oživitvi oddaje. 
Bojan Mihalič

"Dokumentarec z vsemi originalnimi posnetki iz nekdanjih oddaj pa bo na sporedu teden dni kasneje, v petek, 5. januarja 2024, prav tako ob 20.00 na TV SLO 1. Hvala vodstvu RTV in vnaprej hvala vsem, ki boste po toliko letih znova z nami pred malimi ekrani!" je dodal.

Ni več skrivnost, da je v šovu nastopilo nekaj velikih glasbenih imen, vključno s pevko skupine Ace of Base in nekdaj sila popularnim Loujem Bego, gostovali so tudi Severina, Vanna, Indira iz Colonie, Jan Plestenjak, pa Babilon, Kingston, Power Dancers, Alfi Nipič, Dominik Kozarič, več tujih zvezdnikov pa se je javilo na daljavo. Na uvodni avizo je zaplesala originalna zasedba plesalk Kazine.

Za Poglej in zadeni Reunion se je na oder vrnila prvotna postava Power Dancers.
Bojan Mihalič

Sodeč po komentarjih pod Auerjevo objavo so gledalci vzhičeni. "To je to, bomo vsaj nekaj lepega videli in se spominjali tistih lepih, starih časov!", "Bravo Stojan, ko bi bilo še veliko takšnih oddaj", "Bravo Stojan Auer in ekipa. Mislim pa, da bo sedaj po zelooo dolgem času imela nacionalka veliko gledanost. V petek 29. bodo ulice samevale. Saj veš, zakaj", sporočajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta