Znano, zakaj je umrla Tina Turner: V zadnjih letih je šla skozi pravi zdravstveni pekel

D.Ži
26.05.2023 10:15

Legendarna glasbenica je stran od oči javnosti bila več zdravstvenih bitk, nazadnje se je na družabnem dogodku pokazala leta 2019.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Glasbena ikona Tina Turner je umrla naravne smrti na svojem domu v Švici, je za Daily Mail potrdil njen tiskovni predstavnik. Pevka se je dolga leta borila z rakom debelega črevesa, odpovedjo ledvic, doživela je možgansko kap, kar je pustilo velike posledice na njenem zdravju.

Profimedia

Novico o njeni smrti je v sredo objavil tudi tiskovni predstavnik, ki je zapisal: "Tina Turner, kraljica 

rock 'n' rolla, je danes v 83. letu starosti umrla mirno, po dolgi bolezni, na svojem domu v Kusnachtu blizu Züricha v Švici. Svet je izgubil glasbeno legendo in vzornico."

Tina se je v javnosti nazadnje pojavila leta 2019, ko si je na Broadwayu ogledala muzikal o sebi, takrat je bila v družbi moža Erwina Bacha in Oprah Winfrey.

Pevka Tina Turner je konec maja umrla v starosti 84 let.
Profimedia

Dobitnico številnih glasbenih nagrad si bomo zapomnili po velikih uspešnicah, kot so "What's Love Got to Do with It", "Private Dancer", "The Best", "I Don't Wanna Lose You" in številnih drugih, glasbena industrija je tako ostala brez ene glavnih pevskih ikon 20. stoletja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta