Besede, ki zlomijo srce: Tako nežno in čustveno se je Tina Turner poslovila od pokojnega sina

D.Ži
12.12.2022 10:11

Že drugi hudi udarec za pevsko legendo. Ni še povsem znano, kaj se je zgodilo, a Ronnie Turner se je že nekaj časa boril z rakom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tina Turner se je čustveno poslovila od sina Ronnieja, ki je umrl v 62. letu starosti. Pevka uspešnice Simply the Best je njegovo smrt potrdila s fotografijo na Instagramu in s čustvenim opisom pod objavo.

"Ronnie, prehitro si zapustil ta svet. V žalosti zaprem oči in mislim nate, moj ljubljeni sin," je 83-letna pevka pripisala objavi, v kateri je delila črno-belo fotografijo, na kateri ima sama zaprte oči.

Oboževalci so ji v komentarjih izrazili podporo. "Zelo te imam rada, trenutno bi te močno objela. "Žal mi je", "Preživela je svoje otroke", "Molimo, da najdeš mir", "Srce se mi para zate" je le nekaj komentarjev.

Pred štirimi leti je umrl tudi Tinin starejši sin Craig

Ronnie je bil pevkin drugi otrok z Ikeom Turnerjem. Tina Turner je imela z Raymondom Hillom še enega sina Craiga, a je tudi on umrl leta 2018, v starosti 59 let. Skupaj s Craigom in Ronniejem je posvojila tudi Ikova sinova Ikea mlajšega in Michaela.

"Najbolj žalosten trenutek v mojem življenju. V četrtek, 19. julija 2018, sem se dokončno poslovila od svojega sina Craiga Raymonda Turnerja, ko smo se z družino in prijatelji zbrali, da bi raztrosili njegov pepel ob obali Kalifornije. Star je bil 59 let in tako tragično umrl, a vedno bo moj otrok," je zapisala Tina, ko je umrl Craig.

Ronnieja Turnerja so našli mrtvega na njegovem posestvu v Los Angelesu. TMZ je poročal, da je imel Ronnie težave z dihanjem in da je umrl "zunaj svojega doma". Policijski viri pravijo, da so prejeli klic osebe, ki je sporočila, da ima Ronnie težave z dihanjem.

Takoj so poklicali reševalce, do njihovega prihoda pa so ga mimoidoči oživljali. Reševalci so ob prihodu 62-letnika razglasili za mrtvega, natančen vzrok še ni znan, je pa znano, da se je Ronnie že leta boril z rakom.

Ob njegovi smrti se je oglasila tudi žena Afida Turner. Delila je njune skupne fotografije. "Dala sem vse od sebe, a nisem te mogla rešiti," je zapisala. Dodala je, da je bil njen najboljši prijatelj in ga označila za pravega angela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta