Zvezdnico ene najbolj priljubljenih TV-serij našli mrtvo na travniku za podjetjem. Kaj se ji je zgodilo?

D.Ži
15.03.2024 12:10

Dolgo je že nismo videli na malih zaslonih, saj se je že pred leti odločila za nezvezdniško življenje, a gledalci je niso pozabili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robyn Bernard leta 1984, ko je začela igrati v seriji General Hospital. 
Profimedia

Igralko Robyn Bernard, najbolj znano po vlogi v seriji General Hospital, so našli mrtvo na travniku za podjetjem v San Jacintu v Kaliforniji. Stara je bila 64 let.

Policija je igralkino truplo odkrila v torek zjutraj na "odprti površini za podjetjem", piše v sporočilu za javnost šerifovega urada okrožja Riverside. Za mrtvo so jo razglasili ob 4.08 zjutraj po lokalnem času.

Zadnja leta je živela življenje, ki ni bilo povezano z estrado. 
Profimedia

Mrliški oglednik okrožja Riverside je za TMZ povedal, da je Bernardo identificiral s pomočjo prstnih odtisov, potem ko so oblasti prejele klic, naj preiščejo smrt. Vzrok smrti še ni znan, za rezultate toksikoloških preiskav pa bo potrebnih nekaj tednov. Policija pravi, da smrti ne obravnavajo kot sumljive.

Bernard je bila najbolj znana po svoji večletni vlogi v seriji General Hospital, ki govori o življenju meščanov izmišljenega mesta Port Charles v zvezni državi New York. Bernard je igrala lik Terry Brock, hčerke D.L. Brock, enega glavnih zlikovcev. V šestih letih se je pojavila v 145 epizodah.

Zakaj je nekdanja igralka umrla, bo pokazala preiskava. 
Profimedia

Kariero je začela kot otroška pevka, kasneje pa se je posvetila igralstvu. Začela je z majhnimi vlogami v televizijskih serijah, kot so Diva, "The Facts of Live", "Tour of Duty in Bett Blue". Velik uspeh je dosegla, ko je leta 1984 dobila vlogo v General Hospital.

Robyn je nazadnje igrala leta 2002 v filmu Glasovi iz srednje šole. Po tem se je umaknila iz soja žarometov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta