Ob cesti našli mrtvo žensko: Ugotovili identiteto 27-letnice, za njeno materjo in dojenčico pa so se izgubile vse sledi

M.R.
13.03.2024 12:11

V Nemčiji so našli truplo 27-letne Ukrajinke, ki je pred petimi tedni rodila deklico. Policija verjame, da je bila ubita, in zato išče njeno mater, ki bi lahko bila glavna priča, a je izginila skupaj z dojenčico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogrešani 51-letna Marina Stetsenko in njena vnukinja, ki je stara vsega pet tednov.
Nemška policija

Truplo mlade ženske so našli v četrtek, 7. marca, ob 10.20 na sprehajalni poti v okrožju Rhein-Neckar v zvezni deželi Baden-Württemberg. Policija je hitro identificirala truplo 27-letnice, ki je skupaj z novorojenko in materjo Marino Stetsenko živela v tamkajšnjem begunskem centru.

Mlada mati je rodila pred petimi tedni, policisti pa so po potrjeni identifikaciji takoj začeli iskati njene sorodnike, a jih niso naši. Mater Marino in dojenčico ni nihče videl že od preteklega ponedeljka, ko je izginila tudi 27-letnica, katere truplo so našli tri dni pozneje. 

Glede na policijsko poročilo so na truplu vidni znaki nasilja, zato verjamejo, da je bila ubita. Ključna priča bi tako lahko bila mati pokojne. S primerom se ukvarja kar 60 policistov, še vedno pa ni nobenih informacij o morebitni povezavi z ognjiščem, ki je bilo v bližini kraja, kjer so našli truplo, poročajo nemški mediji. 

Policisti zdaj pozivajo Marino Stetsenko, naj se jim oglasi, prebivalce, ki bi o njenem izginotju ali o primeru karkoli vedeli, pa so prosili, naj jim to sporočijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta