10 nasvetov, kako v zvezi biti boljši fant: Takoj odgovorite na poslano sporočilo, v postelji pa ...

D.Ži
02.08.2022 10:50

Radi na družbenih omrežjih všečkate fotografije atraktivnih ljudi? Vaša boljša polovica nad tem morda ni prav zelo navdušena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kaj naredi dobrega fanta? Gre za vprašanje z veliko možnimi odgovori. Pod črto je dober fant nekdo, ki skrbi za dobro počutje svoje boljše polovice z enako zanesljivostjo in predanostjo kot zase. Pozoren je na partnerjeve potrebe in občutke ter razmišlja o tem, kako njegova dejanja vplivajo nanj. Nekaj nasvetov o tem, kako biti boljši fant, so zbrali na portalu MBG.

1. Povejte, kaj čutite

Vaš partner se ne bi smel spraševati, kaj čutite do njega in ali ste še vedno zainteresirani. Vsak dan dajte jasno vedeti, kako zelo ste zaljubljeni in kako zelo vam je mar. Povejte neposredno in jih pogosto opomnite. Za večino takšne potrditve niso nikoli odveč.

2. Jasno opredelite odnos

Dvoumnost ustvarja nesporazume. Odnos, ki ni jasno opredeljen, je gojišče negotovosti, neizpolnjenih pričakovanj in ranjenih čustev. Povejte, kako gledate na vajin na odnos. Nehajte igrati kul frajerja, pokažite ranljivost in ​​razkrijte svoje namere.

3. Takoj pošljite sporočilo

Hitrost pošiljanja sporočil se nekaterim morda ne zdi pomembna, vendar mnogi ocenjujejo, kako pomembni so za nekoga na podlagi tega, kako hitro jim ta oseba odgovori. Ni vam treba biti več ur priklenjeni na telefon ali se počutiti krivega, ker ste zamudili sporočilo, vendar ne pustite partnerja dolgo čakati. Obravnavajte ga kot prednostno nalogo in pošiljajte sporočila hitro in dosledno, da bo vedel, da vam je mar.

4. Bodite prisotni, ko sta skupaj

Dober fant je prisoten, ko sta skupaj. Odložite telefon in svojemu partnerju posvetite svojo nemoteno pozornost. Naj se počuti, kot da ste popolnoma osredotočeni in srečni, da ste tam. Bodite pozorni na govorico telesa, vzpostavite očesni stik. Če čutite, da se odmikate, se pogovorite s partnerjem, ali obstaja razlog, zakaj vam je trenutno težko biti skupaj.

Profimedia

5. Povprašajte o dnevu

Poskusite partnerja poznati tako dobro kot mama ali najboljši prijatelj. Kaj se te dni dogaja v partnerjevem svetu, kako mu gre v službi, kaj zadnje čase zaposluje njegove misli, kako se spopada z življenjskimi stresi, katere težave lahko pomagate rešiti, bodite oseba, na katero se lahko zanese. Te vrste dnevnih pogovorov so tiste, ki sčasoma zgradijo resnično povezanost, intimnost in zaupanje.

6. Poslušajte, ko partner govori

Poslušajte, ko vam partner nekaj govori. Če pride domov in začne govoriti o drami, ki se mu dogaja, se ne izključite. Kar je pomembno vašemu partnerju, bi moralo biti pomembno tudi vam. Pozorno poskušajte med razpravo, še posebej med konfliktom, resnično razumeti, kaj vam partner želi povedati. Nekateri ljudje imajo navado pripraviti odgovor v svoji glavi, medtem ko druga oseba govori, namesto da bi dejansko poslušali. Poskusite razumeti bistvo in občutke.

Profimedia

7. Bodite nežni v vsakdanjem življenju

Poljubite partnerja na čelo, objemite med kuhanjem, pošljite sporočilo, ki bo dalo vedeti, da mislite nanj, tudi ko niste skupaj. Bodite romantični, da se bo boljša polovica počutila ljubljeno in zaželeno.

8. Opravite svoj del doma

Poskrbite, da aktivno prispevate k redu v gospodinjstvu, če živita skupaj ali ko preživite veliko časa v enem od vajinih domov. Aktivno sodelujte pri kuhanju obrokov, pospravljanju in opravljanju opravil. Oba prevzemita nadzor nad tem, kaj je treba še postoriti. Nič ni bolj privlačnega kot moški, ki pomaga pri hišnih opravilih in nihče si ne želi fanta, ki se obnaša kot otrok.

9. Navade z družbenih omrežij

Nekatere ljudi moti, da njihovi fantje všečkajo seksi fotografije drugih uporabnikov. Čeprav je povsem v redu ceniti drugo privlačno osebo, je morda bolje to občudovanje izživljati v svoji glavi. Pošiljanje srčkov ali komentiranje pomeni vzpostavitev stika s to osebo, pa tudi omogočanje drugim opazovalcem, da vidijo vaše zanimanje za nekoga, ki ni vaš partner. Nekaterim je za to bolj mar od drugih. Pogovorite se s partnerjem o občutkih glede tega.

Profimedia

10. Dajte prednost partnerjevemu zadovoljstvu

Poskrbite, da se seks ne bo vrtel samo okoli vas. Zanimivo dejstvo je, da lahko le 18 % žensk doživi orgazem izključno z vaginalno penetracijo. Torej morda ni treba, da se vsako spolno srečanje vrti okoli penetracije. Močna stimulacija klitorisa je običajno ključ do dobrega seksa. Ne glede na to, s kom že ste intimni, ugotovite, kaj to osebo vzburja. In s tem nadaljujte.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta