(FOTO) Ste vedeli, da ima Angelina Jolie brata, s katerim se je nekoč javno poljubljala? Medtem sta se precej odtujila

D.Ži
01.08.2022 09:25

Ni povsem jasno, kaj je šlo tako zelo narobe, a svoj čas legendarna dvojica z rdečih preprog danes skoraj nima več stikov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
James Haven in Angelina Jolie sta leta 2000 s svojim poljubim močno razdelila mnenja. 
Profimedia

Tako zelo redko ju vidimo skupaj, da smo skoraj pozabili nanj. Brat Angeline Jolie James Haven je s slavno sestro svoj čas redno obiskoval družabne dogodke, svet pa sta šokirala s poljubom na rdeči preprogi. Zadnja leta ju skupaj skoraj ne vidimo več.

Profimedia

Danes 49-letnega Jamesa so paparaci fotografirali med sprehodom po Los Angelesu, kar so njegove prve fotografije po dolgem času.

Profimedia

Čeprav je njegova družina slavna, saj je sin igralca Jona Voighta ter pokojne igralke Marcheline Bertrand, James ne mara medijske pozornosti in se večino časa skriva pred očmi javnosti.

Profimedia

Včasih ni bil tako zadržan. Z Angelino je poziral fotografom, leta 2000 pa sta se že kar malo preveč goreče poljubila na rdeči preprogi. Nekaj ​​časa je pazil na sestrine otroke, vmes naj bi se njuni odnosi močno poslabšali. Ni povsem jasno, kaj je šlo tako zelo narobe.

Profimedia

"Angelina in James sta se povsem oddaljila. Bila sta nerazdružljiva in najboljša prijatelja. Pomagal ji je pri vzgoji otrok in vedno veliko časa posvečal njeni družini. Nenadoma sta se brez posebnega razloga nehala pogovarjati in se oddaljila. Le onadva vesta, kaj se je zares zgodilo," je ameriškim medijem povedal vir iz igralkine bližine.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta