Blaž Švab: Potreboval sem precej časa, da sem okreval

Agata Rakovec
12.10.2018 06:26
Oktobra se je na televizijske zaslone vrnil Slovenski pozdrav z Darjo in Blažem. Ustvarjalci so osrednje mesto namenili rubriki Družina poje, v kateri se predstavljajo družine, ki ohranjajo pevsko tradicijo. Za zabavno plat skrbi Urška Vučak Markež, ki gledalcem svetuje pri reševanju vsakdanjih problemov. Poleg uveljavljenih narodno-zabavnih skupin in izvajalcev zabavnih zvrsti je v vsaki oddaji osrednji gost – človek, ki je pomembno zaznamoval narodno-zabavno glasbo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj/RTV Slovenija
Kakšno poletje je za vama? Sta si nabrala novih moči za še eno sezono Slovenskega pozdrava?
Blaž:
Darja:
Ema
Oddaja je pri gledalcih zelo priljubljena. Greste v novo sezono z motom »ne menjaj konja, ki zmaguje« - ali pripravljate za gledalce tudi kakšne novosti?
Darja:
Blaž:
Urška
Kaj vam je najbolj všeč pri vašem sovoditelju/vaši sovoditeljici in ali je kakšna stvar, ki vas pri njem/njej moti?
Blaž:
Darja:
Darja, kmalu po porodu ste se vrnili pred kamere. Kako vam uspeva usklajevanje materinstva z delom? Imate kdaj tudi slabo vest, ki je tako pogosta spremljevalka mladih mam, ko morate hčerko pustiti doma?
Blaž, spregovorili ste o preteklih zdravstvenih težavah, ki so bile predvsem posledica napornega življenjskega tempa in premalo počitka. Ste se iz te lekcije česa naučili? Si zdaj znate vzeti čas zase?
Jesen ni le čas, ki se ga veselijo televizijski gledalci, ker se vrnejo njihove najljubše oddaje, jesen obeležuje tudi začetek novega šolskega leta. Kakšna sta bila kot učenca?
Darja:
Blaž:
Če bi lahko sebi v otroških letih dala kakšen nasvet, kako bi se glasil?
Blaž:
Darja:
Oba imata rada potovanja. Kje sta se počutila najlepše, najbolj doma in katera je vajina naslednja počitniška destinacija na seznamu želja?
Darja:
Blaž:
Darja, ste tudi odlična pevka. Vam ostaja kaj časa tudi za to strast ali v zadnjem času pojete predvsem uspavanke?
Blaž, 25. in 26. oktobra spet pripravljate Noč Modrijanov, ki je že dolgo razprodana. Bomo drugo leto videli kar tri koncerte namesto dveh? Nam lahko malce namignete, kaj pripravljate letos?
Tu smo doma
Vsi pravijo, da je mnogo težje, kot osvojiti vrh, na vrhu vztrajati. Modrijanom to uspeva. Kakšen je recept, da se te publika ne naveliča?
Blaž:
Darja, verjetno je za vas najlepša stvar, ki se vam je primerila v Slovenskem pozdravu, da ste v oddaji spoznali svojega življenjskega izbranca. Katera pa je bila največja nerodnost, ki se vama je primerila med snemanjem?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta