(FOTO) Ločena Meghan Fox se brez sramu v spodnjicah razkazuje reperju, medtem ko on ...

D.Ži
25.05.2020 11:53

Filmska zvezdnica se je pred kamere vrnila v nepričakovano provokativni vlogi v glasbenem spotu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Meghan Fox nastopa v novem glasbenem spotu Machine Gun Kellyja. Gre za glasbeni izdelek, pod katerega se podpisuje reper, zaradi katerega naj bi lepa igralka po desetih letih zakona pustila svojega moža. Meghan se najbolj spomnimo po vlogi Mikaele Banes v Transformerjih, spot za pesem Bloody Valentine pa se je na Youtubu pojavil pred dnevi in kar hitro nabral več kot 6 milijonov ogledov. Na začetku spota je par skupaj v postelji, nato pride do preobrata, saj vidimo reperja, ki je zvezan z rožnatim trakom. Zatem vidimo Foxovo, kako v spodnjih hlačah pleše po veliki vili. Par nato sedi za mizo, Machine Gun ostaja še naprej zvezan, medtem kot mu igralka v usta tišči hotdoge. Nadaljevanje spota je nekatere šokiralo. Preverite sami ...
{embed_youtube}https://youtu.be/wSdT-SArM2Q{/embed_youtube}
Spot je izšel po novici, da se je igralka razšla z možem Brianom Austinom Greenom, igralcem, s katerim je bila poročena celo desetletje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta