(VIDEO) Iskreno priznanje: Igralec iz Beverly Hillsa razkril romanci s soigralkama

A.L.
19.08.2019 13:12

"Bila sva mlada in mladi to počnejo."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Brian Austin Green, ki se ga mnogi spominjajo kot Davida Silvermana v seriji Beverly Hills, je razkril, da je bil v času snemanja intimen s kar dvema igralskima kolegicama. Green se je izpovedal med gostovanjem v oddaji Watch What Happens Live z Andyjem Cohenom. Ena izmed gledalk ga je vprašala, ali sta bila s Tori Spelling, ki je v seriji igrala Donno, v zvezi tudi v resničnem življenju. Vprašanje je igralca malce zmedlo, ob razkritju oboževalcev, da je Tori to že priznala v prejšnjem intervjuju, pa je informacijo potrdil. 
{embed_youtube}https://youtu.be/gA8dE0TtSjM{/embed_youtube}
"Počakajte, ona je to rekla? Tori je povedala, da sva bila skupaj? Res je. Bila sva mlada in to počnejo mladi," je bil iskren. A Tori ni bila edina. Razkril je, da ni imel razmerja z nobeno od dolgoletnih glavnih igralk v seriji, se je pa vmes zaljubil v Tiffani Amber Thiessen, ki se je seriji pridružila v peti sezoni namesto Shannen Doherty. Kljub temu, da sta bila par, se njuna romanca ni razvila med snemanjem, je dodal. "S Tiffani sva bila skupaj, še preden je zaigrala v seriji Beverly Hills."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta