(FOTO) Nenadoma umrla Netflixova transrodna scenaristka

A.L.
28.02.2020 14:16

"Njen prispevek industriji je bil močan in kritičen, zato bo njena zapuščina živela naprej."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo, da je umrla komaj 28-letna transrodna scenaristka in latinsko-ameriška aktivistka Camila Maria Concepcion, znana tudi po sodelovanju z Netflixom. Med serijami, s katerimi je sodelovala, sta tudi drama Gentefied in komedija Daybreak. Ekipa serije Gentefied se je po njeni smrti že oglasila: "Po smrti Camile Conception se počutimo zlomljene. Bila je asistentka scenarista pri seriji Gentefied, hitro je postala naša sestra, scenaristka in prijateljica. Navdušeni smo bili nad njenim talentom in edinstvenim glasom."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1sK9XUAfwH/{/instagram}

S sporočilom ob smrti 28-letnice so se oglasili tudi pri Netflixu, kjer pravijo, da so močno pretreseni. "Bila je nadarjena v pisanju, to je počela s strastjo do pripovedovanja zgodb," so sporočili in dodali, da se je ves čas borila tudi za vse tiste, katerih glasovi niso bili slišani. "Njen prispevek industriji je bil močan in kritičen, zato bo njena zapuščina živela naprej."
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByQFf2XgZkJ/{/instagram}

Tuji mediji poročajo, da je razlog smrti samomor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta