(FOTO) Pogrešanega 19-letnega nogometaša našli mrtvega, njegovo telo je bilo obglavljeno in razkosano. Je krivo dekle?

A.L.
06.07.2023 15:07

Še vedno ni znano, kaj se je dogajalo pred grozljivim zločinom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
M.r.

Tragedija v Braziliji. Po desetih dneh iskanja 19-letnega nogometaša Viniciusa Skulnyja je prispela srhljiva novica. Brazilska policija je pogrešanega našla v reki, njegovo truplo je bilo obglavljeno in razkosano. Svojci so ga lahko prepoznali po tetovaži.

Nazadnje so ga videli 25. junija na zabavi, ki so jo organizirali na bencinski črpalki blizu meje med Brazilijo in Paragvajem. Od takrat se je za njim izgubila vsaka sled, policija pa je javnost obvestila, da so že pridržali dve osebi, ki sta osumljeni grozljivega zločina. Potrdili so tudi, da se iskanje njegovih posmrtnih ostankov nadaljuje.

Še vedno ni znano, kaj se je dogajalo pred grozljivim zločinom, španska Marca pa poroča o govoricah, da naj bi Skulny obiskal svoje nekdanje dekle, nato pa naj bi ga ubila sedanja partnerka. "Razlogi niso znani, a vse kaže na sentimentalne in strastne motive za zločinom," piše španski časnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta