(FOTO) Velenje: Slišali so žalostno mijavkanje, potem pa z drevesa uspešno rešili prestrašenega mucka

A.L.
21.12.2022 15:46

Prometni policisti so iz bližnjega gozda v dopoldanskih urah nekajkrat slišali žalostno mijavkanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Celjski prometni policisti so danes s pomočjo kolegov prostovoljnega gasilskega društva Velenje z drevesa v gozdu ob postaji prometne policije v Velenju rešili mucka, ki je hrabro splezal na visoko drevo, za spust pa mu je zmanjkalo hrabrosti.

Pu Celje

Prometni policisti so iz bližnjega gozda v dopoldanskih urah nekajkrat slišali žalostno mijavkanje, zato so se podali v gozd in na visokem drevesu opazili prestrašenega mucka, situacijo opisujejo celjski policisti. Za pomoč so zaprosili kolege gasilce, ki so prestrašenega in že zelo obnemoglega mucka rešili z drevesa.

Pu Celje

"Ko je bil muc na varnem, na trdnih tleh, jo je ucvrl v gozd, policiste in gasilce pa nasmejal, ko je z varne razdalje glasno zamijavkal, kot da se je želel zahvaliti za uspešno reševanje. Tako policisti kot tudi gasilci so bili veseli, da so uspeli rešiti prestrašenega mucka," so zaključili sporočilo policisti.

Pu Celje
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta