Pretresljiva izpoved: Znana slovenska pevka je sredi nosečnosti izgubila otroka

D.Ži
24.06.2021 09:40
Morda je bolečina vsaj za odtenek manjša, če svojo zgodbo deliš z drugimi. In iskrena Anja Baš jo je.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Življenje gre včasih svojo pot. In naši načrti, želje, upi ga vselej ne zanimajo. A ljudje smo takšna bitja, da vedno znova vstanemo in gremo naprej. Vse to te dni zelo intenzivno doživlja slovenska pevka in spletna vplivnica Anja Baš. Spomnimo se je iz Bitke talentov in z Eme, na instagramu pa ji sledi več kot 20 tisoč ljudi. Povsem v svojem iskrenem in prizemljenem slogu je svojim spletnim sledilcem razkrila bolečino, s katero se mora spopadati. Med nosečnostjo je namreč izgubila otroka. 

Njen zapis objavljamo nelektoriran. "Si dovolim bit žalostna, občutit tesnobo, izgubo. Ker ne glede na to, kolk na začetku je blo - boli. Boli to, kar bi lahko bilo, pa ne bo. Boli, da se moraš z danes na jutri nehat veselit. Boli, ker … zakaj ravno jaz? Po drugi strani pa sem hvaležna. Ker je očitno že boljš, da je tko. Sicer ne vem zakaj, ampak zaupam, da življenje ve. Pa hvaležna sem za Vitkota in Mitja. Ker sta tu in zdaj," je zapisala ob fotografiji s prvorojencem in dodala ključnik #pregnancyloss, s katerim je razkrila, da se je njeno veselo pričakovanje mnogo prezgodaj končalo. Baševa tudi sicer veliko piše o materinstvu, ženskah, samopodobi in življenju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta