Kako dobri so LG OLED televizorji z letnico 2022?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
26.05.2022 00:00

Novi televizorji LG redefinirajo izkušnjo gledanja TV-vsebin z unikatnimi lastnostmi in napredno tehnologijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

LG predstavlja novo serijo televizorjev – najbolj naprednih in impresivnih televizorjev, z OLED 2022 na čelu. Z zmogljivo tehnologijo slike in izboljšanim operacijskim sistemom webOS ponujajo še več pametnih funkcij in storitev.

LG OLED

Vodilna tehnologija v premijskem razredu in prejemnica že osme zaporedne nagrade CES za inovativnost je spremenila vrhunski segment in postala prva izbira za milijone potrošnikov po celem svetu. Tehnologija LG OLED s samoosvetljenimi slikovnimi pikami, katere se samostojno prižigajo in ugašajo, omogoča doseganje prikaza popolne črne barve, izjemno naravnih barv in neskončen kontrast.

Ker nima osvetljave ozadja, je tak televizor tanjši in lažji ter omogoča razvoj novih oblik – celo možnosti prepogibanja in zavijanja v rolo (rollable TV).

Tehnologija LG OLED evo, evolucija OLED, vgrajena v izbrane panele serije G2 in C2 omogoča še bolj svetlo sliko, izjemno realistične barve, ki sestavljajo jasno ter podrobnosti polno sliko. Bolj svetlo sliko omogoča tehnologija Brightness BoosterTM, ki jo poganja nov pametni procesor α (Alpha) 9 Gen 5 z nadgrajenim sistemom odvajanja toplote in naprednim slikovnim algoritmom.

Arhiv naročnika

Hitrejši in pametnejši

V osrčju večine modelov novih televizorjev je prej omenjeni procesor α 9 Gen 5, ki opremljen s tehnologijama globokega učenja in nadgrajeno izboljšavo slike ustvarja tridimenzionalno kakovost, tako da loči elemente v ozadju in ospredju slike. Procesor α 9 Gen 5 izboljšuje tudi zvočne zmogljivosti; LG AI Sound Pro ustvarja realističen zvok in virtualni prostorski zvok 7.1.2.

Nadgrajena uporabniška izkušnja

Najnovejša različica uporabniškega vmesnika ponuja najvišjo raven udobja in lažje iskanje vsebin. WebOS uvaja osebne profile za bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo.

Izjemna kakovost slike

Novi paneli televizorjev z letnico 2022 so certificirani s strani agencije Intertek za 100 % ujemanje barv in 100 % barvni volumen. S strani TÜV Rheinland so OLED-paneli pohvaljeni zaradi nizke vrednosti modre svetlobe in so tudi prvi na svetu, ki dosegajo zahteve nizkih emisij modre svetlobe s strani Eyesafe, agencije za uveljavljanje zdravstvenih standardov.

Arhiv naročnika

Nepremagljivi na področju igranja iger

Z odzivnim časom 1 milisekunde, nizko zakasnitvijo vhodnega signala in do štirimi vmesniki HDMI, ki podpirajo standard HDMI 2.1 z več funkcijami, je LG OLED idealna izbira za ljubitelje iger. S podporo tehnologiji NVIDIA GeForce Now in storitvam igričarske platforme Google Stadia Cloud, se lahko hitro in kakovostno igrate – enostavno povežite igralni plošček s televizorjem.

Interaktivna izkušnja

LG spreminja koncept gledanja televizorja tudi z dodatnimi storitvami za prilagojeno in interaktivno izkušnjo. V uporabniškem vmesniku najdete aplikacije za dostop do dogodkov v živo (LiveNow), plesne vadnice (1M HomeDance), aplikacije za zdrav življenjski slog (LG Fitness) in pomoč pri skrbi za starejše (Independa).

Arhiv naročnika

TV sprejemniki LG z letnico 2022 so že na voljo pri izbranih ponudnikih.

Več informacij najdete na povezavi: www.lgelectroncs.si

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.