Kam je poniknil Danijel Šmid - Danny?

Gorazd Dominko
23.05.2018 06:34
Po poklicu oblikovalec kovin je prvič javno nastopil 15. decembra daljnega 1988, v času pred slovensko osamosvojitvijo na Brdu pri Kranju svetoval celo politikom Zveznega izvršnega sveta, televizijsko kariero pa začel tri leta kasneje na trboveljski lokalni postaji Kanal 10.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv
“Po 2280 televizijskih in spletnih oddajah v živo sem potreboval malo miru, čas zase in pogled na življenje še z drugih zornih kotov. Želel sem se naučiti in spoznati še kaj drugega. Mediji in vse, kar sodi zraven, so zame postali preveč predvidljivi,”
Danijel Šmid

Spogledovanje z vlogo župana

“Želja po spremembi, tako okolice kot navad, predvsem pa hrepenenje po ljudeh, ki bi me dopolnjevali, osrečevali. Šlo je za stimulativen izziv, ki ne samo da me je dvignil, pač pa celo na(d)gradil.”

Danny danes

“Seveda! Zame ni pomembno niti primarno, še manj pa glavno vse tisto, kar je za mnoge, ki živijo ujeti v družbene norme in v skladu z vsem znano in vsesplošno sprejeto tradicijo,”
Članek je bil objavljen v majski številki revije OBRAZI, v kateri razkrivamo tudi, kaj danes počneta Žana Povše in Drago Bulc.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta