Kamp, ustvarjen za idilične družinske počitnice in uživanje!

Kamp Valkanela pri Vrsarju ponuja vse, kar potrebujete za popoln oddih ob morju

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maistra

Možnosti za preživljanje dopusta so v današnjih časih skoraj neomejene. Od tradicionalnih namestitev v hotelih in apartmajih prek nostalgijo zbujajočih šotorov in prikolic do sodobnih avtodomov, v ponudbi pa so še počitniške hiše in celo možnost izmenjave stanovanja z neznancem. Izbira je odvisna od kraja, ki ga želimo obiskati, in od tega, kaj pravzaprav pričakujemo od dopusta.

Podjetje Maistra ponuja gostom v vseh svojih nastanitvah popust za zvestobo, če se včlanijo v njihov program zvestobe. Bralcem Večera pa ponujajo še dodatni 10-odstotni popust za bivanje v kampu Valkanela, ki velja do konca junija 2024. Za pridobitev popusta ob spletnem plačilu vnesite promocijsko kodo POCITNICE10.
Maistra

Veliko ljudi poletni oddih še vedno najraje preživi ob morju, v sproščenem vzdušju in v ritmu, ki ga sami izberejo. Pravo okolje za take počitnice je nedvomno kamp, kjer smo nekoliko bolj v stiku z naravo, ni se treba držati urnika in pravil oblačenja, obkroženi pa smo s podobno mislečimi, sproščenimi kampisti. Kampi so v zadnjih letih postali prava mesta v malem, saj ponujajo zlasti v mobilnih hiškah vse udobje zidane namestitve, v kateri se nam ni treba bati dežja in vetra, opremljeni pa so tudi z vsem, kar potrebujemo za izpolnjen prosti čas.

Kamp Valkanela pri Vrsarju
Maistra

V hrvaški Istri, v neposredni bližini Vrsarja, se v senci borovcev razteza kamp Valkanela, kot ustvarjen za družinske počitnice. Lepo urejene mobilne hiške stojijo ob čudoviti prodnati plaži, s katere se razpira pogled na otočke vrsarskega arhipelaga. Za vodno zabavo je poleg morja, v katerem lahko mladi in mladi po srcu preizkušajo svoje spretnosti na napihljivem vodnem parku, na voljo tudi velik bazenski kompleks. Gostje se lahko rekreirajo na več športnih igriščih – za tenis, odbojko na mivki, mini golf – si izposodijo pedalin ali čoln ali se do bližnjih Vrsarja in Funtane odpeljejo s kolesom po urejenih kolesarskih stezah. Ob rekreaciji je poskrbljeno tudi za poučno-zabavne delavnice za vse generacije.

Nova maskota otroškega kluba v kampu Valkanela, zmajček Sky
Danijel Berkovic

Za avtodome, prikolice in šotore so na voljo prostrane parcele z urejenimi sanitarnimi objekti, v katerih so tudi stroji za pranje posode in perila, družinske kopalnice in prhe za hišne ljubljenčke. Nekatere mobilne hiške so opremljene z lastnim žarom ali masažno kadjo, druge stojijo ob skupnem bazenu, vse pa imajo veliko pokrito teraso in seveda popolnoma opremljeno kuhinjo. Če se gostom kdaj ne ljubi kuhati, pa jim postrežejo raznolike jedi iz svežih lokalnih sestavin in osvežujoče pijače v kateri od šestih restavracij in barov v kampu. In ne pozabimo omeniti, da so v Valkaneli hišni ljubljenčki dobrodošli gostje, posebej zanje so urejene tri plaže in deset prh, v senci borovcev je zanje dovolj prostora za sprehode in igro, če potrebujejo veterinarsko oskrbo, pa lahko skrbniki preprosto pokličejo v recepcijo.

Eden od kulinaričnih kotičkov v kampu Valkanela
Maistra

Zaradi vsega naštetega je kamp Valkanela v letu 2024 prejel nagradi TOP Erkende Camping združenja ANWB ter "Best campsite for walking in Croatia" združenja ACSI.

Maistra
Maistra
Maistra
Maistra
Maistra
Maistra
Maistra
Maistra
Maistra
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.