Kontroverzni slovenski vedeževalec poje turbo. V nekaj urah je zbral 100.000 klikov

Denis Živčec Denis Živčec
01.08.2019 09:57

Blaž Knez, najbrž najbolj brutalno iskren vedeževalec na svetu, se je odločil za glasbeno okupacijo Balkana. Zaenkrat mu celo kar dobro kaže ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Če ne prej, ste za Blaža Kneza slišali takrat, ko so prava spletna uspešnica postali posnetki njegovega televizijskega vedeževanja, kjer je s klicatelji ravnal vse prej kot v rokavicah. Neposreden, odrezav, marsikomu tudi aroganten, očitno nekaj počne prav, saj se k njemu po nasvet obračajo ljudje z vseh koncev sveta. No, a ni ostalo le pri vedeževanju. Blaž Knez je te dni lansiral svojo glasbeno kariero in na muho je vzel Balkan. Mr. Knez, kot je njegovo umetniško ime, je izdal turbo komad horoskop in v nekaj več kot šestdesetih urah zbral več kot 110.000 ogledov na YouTubu. Posnel je tudi spot, pri nastajanju skladbe pa se je povezal z Raayem.  
{embed_youtube}https://youtu.be/Tu6zxU3SAj0{/embed_youtube}
Ko glasbeniki izdajo nov komad, so pogosto v negotovosti, če bo uspešnica ali ne bo. Pri vas te dileme ne bi smelo biti. Vedeževalec, kaj pravi usoda?
"Kovača kobila je vedno bosa in to dejansko drži. Ljudem povem, da sam sebi ne morem nikoli pogledati v prihodnost, to je isto kot da bi zdravnik sam sebi operiral srce. Preprosto ne gre."
Tisti z nekaj spomina iz preloma tisočletja vas ne slišimo peti prvič. Zakaj ta nenadna želja po vrnitvi v pevske vode?
"Nastopal sem pred 100 leti v oddaji Bodi Idol, in vedno je bila skrita tiha želja, da nekaj še želim posneti, pa četudi je to samo ena pesem, ampak želim da je res kvalitetna in tako je nastal Horoskop. Željo sem si uresničil."

Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta