Lucienne Lončina čez rumeni tisk potegnila črto

Gorazd Dominko
06.03.2018 06:33
Ko se je poslovila od šova Slovenija ima talent, se je za Lucienne Lončina izgubila vsaka sled ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David Bec

Počaščena, da je bila del oddaje

Nušo Derenda
“Ti si cel point tega šova!”
“Kot žirantka sem v dveh sezonah ob Branku Čakarmišu in Branetu Kastelicu neizmerno uživala, počaščena, da sem bila lahko del te televizijske oddaje. Enkratno doživetje in izkušnja, o kateri mislim samo dobro, najboljše. Menim, da potrebujemo več podobnih oddaj, saj na tak način spoznavamo, kako veliko talentov premore naša lepa mala dežela.”

Vloga babice nekaj edinstvenega

S prihodom vnuka in čedalje pomembnejših poslov sem v celoti prekinila s spremljanjem medijskih, predvsem pa rumenih novic. Ne samo da me ne zanima, v resnici ni nikoli prinašalo sreče. Z umikom izpod soja žarometov je ponudb za delo veliko več, pravzaprav jih komaj dohajam!”
“Z vnukom Kristjanom uživam vsak trenutek. To je nekaj tako čudovitega, edinstvenega, da je nemogoče primerjati s čimerkoli v življenju. Spoznavava glasbene inštrumente, pleševa in se pogovarjava v angleščini, poslušava BBC in pripravljava angleške specialitete, denimo shepherds pie (pastirska pita, op. p.), sunday roast with yorkshire pudding (goveja pečenka in jorkširski puding, op. p.).”
“Sprehodi v naravi, telovadba, uživanje ob zdravi prehrani, ustvarjanje glasbe in aranžmajev za nastope v živo, pisanje besedil, prevajanje, vzgoja otrok in vnuka ... vse to me navdihuje, sprošča, polni z energijo, ki jo potrebujem. Zares živim!”
V februarski številki revije OBRAZI razkrivamo tudi, kaj sedaj počneta Beti Tomsič in Jelena vadnjal.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta